Отидете към основна версия

3 015 7

Подсъдим за 38 кила хероин духна от съда

  • антон иванов-
  • хероин-
  • съд

Подсъдим по дело за незаконна търговия с над 38 кг хероин избяга от съда в Ямбол докато съдиите заседаваха за размера на присъдата му, разкрива в. „Монитор“.

44-годишният Антон Иванов, който има зад гърба си 7 присъди, включително и за трафик на хора от русенския съд усетил, че го очаква сериозно по размер наказание и веднага след „последната дума“ незабелязано се „изсулил“ през задния ход, без да дочака щракването на белезниците.

Пред Темида на 25 септември освен Антон застанаха братята Димитър и Александър Димитрови от тополовградското село Радовец и техният авер, 39-годишният Боян Боянов. Четворката беше задържана при спецакция на ямболските криминалисти след сигнал, че се подготвя сделка за продажбата на голямо количество дрога. Наркопласьорите бяха спипани на 21 декември 2016 година, у тях бяха намерени първоначално 5,014 кг хероин за 451 000 лв. При обиски в домовете на радовчаните полицаите открили още 33 кг от същия наркотик като цялото количество по цени на съдебната система възлиза на над 3,4 млн лв.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини