28 Септември, 2018 12:09 2 998 7

Подсъдим за 38 кила хероин духна от съда

  • антон иванов-
  • хероин-
  • съд

Подсъдим по дело за незаконна търговия с над 38 кг хероин избяга от съда в Ямбол докато съдиите заседаваха за размера на присъдата му, разкрива в. „Монитор“.

44-годишният Антон Иванов, който има зад гърба си 7 присъди, включително и за трафик на хора от русенския съд усетил, че го очаква сериозно по размер наказание и веднага след „последната дума“ незабелязано се „изсулил“ през задния ход, без да дочака щракването на белезниците.

Пред Темида на 25 септември освен Антон застанаха братята Димитър и Александър Димитрови от тополовградското село Радовец и техният авер, 39-годишният Боян Боянов. Четворката беше задържана при спецакция на ямболските криминалисти след сигнал, че се подготвя сделка за продажбата на голямо количество дрога. Наркопласьорите бяха спипани на 21 декември 2016 година, у тях бяха намерени първоначално 5,014 кг хероин за 451 000 лв. При обиски в домовете на радовчаните полицаите открили още 33 кг от същия наркотик като цялото количество по цени на съдебната система възлиза на над 3,4 млн лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    22 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Подсъдим за 38 кила хероин духна от съда - Гарантирано от ГЕРБ.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    7 1 Отговор
    🤣😂🤣😂😅😅😂🤣😂😅😂🤣😂😅😂🤣😂😅😅😅😂🤣😂😅😂🤣
    Заслужава си да го прочете Дарвин , Щайн, Менделеев и останалите от групата Билдерберговци че мислят хората за шебеци 🐒ама забравиха се че тенджерата с и за шебеци
    е с капак 😇😅 и те че си
    мрът с лъжата
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 До Факти

    14 0 Отговор
    Защо не казвате че двамата братя са ултравиолетови?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Я. Петров

    11 3 Отговор
    Аз се чудя защо имаме 240 педала, то Герб било зараза, както БСП и тн.
  • 7 Гост

    3 0 Отговор
    Хванат с наркотици и откаран без белезници и верига на краката, това си е виц , аз лично съм виждал как водят арестант да му четът, мярката в съда, с белезници и верига на краката и то за нищо , щото някой е платил на някого момчето да лежи в затвора , представяте ли си , за какво иде реч, който , не си е имал работа с полиция съд и прокуратура , значи нищо не знае , трябва да го изпита човек и тогава, този се изсулил, как , пред толкова охрана , след като са го хванали , къде е бил в ареста или на съдията на гости, смешници