Отидете към основна версия

13 751 54

Бизнесменът, пратил трима в болница след меле на пътя, се измъкна

  • петко ангелов-
  • елит 95

Петко Ангелов, 22-годишният наследник на баровска компания, която се занимава край Пловдив с производство на млечни продукти, няма да бъде съден нито за новото, нито за старото си нарушение, съобщи Блиц.

Преди дни младият баровец катастрофира с мощното си БМВ Х4 и вкара в болница няколко души. Те за щастие се разминаха без сериозни наранявания.

Инцидентът стана при масово меле, което сътвори Петко Ангелов.

Той катастрофа с три коли, след като с бясно шофиране по пловдивския бул. „Руски“ решил изведнъж да завие наляво. Помел при маневрата мерцедес, влязъл в насрещното и се нацелил в друг автомобил.

Водачът на последната кола и две пътнички бяха откарани в лечебно заведение без сериозни травми. Заради това, че няма тежко ранени или жертви, нарушението е отработено по административен ред и няма да се води дело, нито път младокът ще бъде подведен под съдебна отговорност.

Преди година синът на боса на фирмата - Никола Ангелов, пък се прочу с друга издънка. Жена се оплака в полицията, че Пето Ангелов я е удрял и блъскал. Разправията станала, когато пловдивчанката подала сигнал с клаксон, тъй като Петко Ангелов запушил пътя и си бъбрел с друг шофьор. Ангелов не се отдръпнал след сигнала, а направил неприличен жест с ръка, започнал да обижда и ругае.

Жената тогава твърдеше, че младият мъж я е ударил. Въпреки, че е подала жалба в полицията и ченгетата започнаха проверка, е било констатирано, че дамата е преувеличила и украсила думите си и физическа разправа не е имало.

Заради това проверката срещу Ангелов-младши била прекратена и той продължава щастливо и бясно да препуска с мощната кола на баща си по пловдивските улици.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини