29 Ноември, 2017 09:38 19 225 87

Син на пловдивски бизнесмен преби жена заради спор на пътя

  • пловдив-
  • побой-
  • петко ангелов

История като от мутренските времена завърши с множество телесни повреди на пловдивчанка

Син на пловдивски бизнесмен преби жена посред бял ден на улица в Кършияка, научи TrafficNews.bg.

Заради спор на пътя Петко Ангелов, който е един от наследниците на компанията производител на млечни продукти „Елит 95“, е започнал да налага жената, която едвам успяла да избяга. Тя отишла на преглед в болница, като си е изкарала медицинско, а след това и в Трето РУ, за да пусне жалба.

Историята звучи като сюжет от мутренските времена. Жена пътувала с автомобила си в Кършияка, като в един момент спряла, тъй като пред нея имало такси на пътя. Водачът на жълтата кола си говорил през прозореца с млад мъж, който бил в джип БМВ.

Жената изчакала известно време, но тъй като те продължавали да си говорят, тя подала сигнал с клаксона си. Младежът обаче я изгледал пренебрежително и й показал среден пръст. Пловдивчанката се афектирала от жеста, излязла от колата и потърсила сметка защо младежът й показва среден пръст, а той продължил да я обижда, наричайки я с различни епитети и квалификации.

Спорът между двамата продължил, като в един момент Петко слязъл и ударил юмрук в лицето на жената, а след това продължил с шутове в ребрата и краката. Жената избягала и отишла в болница, а след това и в полицията.

Малко по-късно дъщерята на жената установява кой е агресорът и му звъни по телефона, като той отричал да е бил нанесъл побой, казвайки: „Само я бутнах и леко ритнах. Ако й бях ударил юмрук, нямаше да може да стане!“, казал синът на бизнесмена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 напалм дет

    272 14 Отговор
    Как живеят децата на богатите!
    Тая територия само гражданска война ще я оправи, нищо друго.

    Коментиран от #24

  • 2 Гоу©т

    297 4 Отговор
    Жалко подобие на мъж.
  • 3 Майна

    203 15 Отговор
    Майните и да са с пари, пак са бедняци!
  • 4 Сиромаха

    156 5 Отговор
    За милиони няма закони
    Ама сега един хубав адвокат да си хване
    ПА ВЪРТИ ВЪРТИ ВЪРТИ
  • 5 Истината

    217 7 Отговор
    Ей това е просташкият чалга балкански манталитет. Тъпи, гадни, прости и комплексирани са някои булгаристански говеда
  • 6 майна

    38 241 Отговор
    Хаха тя излезнала от колата да се разправя физически с него, после била пребита. Жените шофери трябва да се научат, че клаксонът не се използва за щяло и нещяло. Излезеш ли от колата да се разправяш, трябва да си готов за всичко. Тя кво си вика-аз съм жена, няма да посмее да ме удари, мога да си правя каквото поискам. Като и е заградил пътя и няма търпение да го изчака, прави една снимка и я праща я на медиите, я на институциите. А какво прави съвестната гражданка-свири и излиза да се бие?

    Коментиран от #10, #58, #86

  • 7 фонзи

    146 6 Отговор
    Сега органите ще разследват откъде и как дъщерята се е добрала до лични данни а жертвата ще се окаже младежа който е бил нападнат и се е защитавал с отчаяни усилия в опит да спаси живота си .

    Коментиран от #52

  • 8 дъбов

    161 2 Отговор
    говедото и кадилак да подкара, пак ще си остане говедо
  • 9 Дедо Грую

    183 4 Отговор
    Поредният олигофрен, който ще профука заграбеното от крадливите си родители

    Коментиран от #74

  • 10 чупя тикви къртя зъби

    84 25 Отговор

    До коментар #6 от "майна":

    Прав си майна, за това помпя мускули във фитнеса, зобя яко, тренирал съм кикбокс и си купих (законно) газов пистолет, за всеку случай, имам още метален прът и бухалка, с една дума, готово съм за шофиране в булгаристанските условия.
    Най-кофти ми е, като се случи такова нещо, но съм с жената и детето, не мога да слезна да раздавам правосъдие, жената много писка, а детето не трябва да гледа такива изродии, щото то така или иначе ще учи и работи в Германия.
  • 11 аман вече

    144 6 Отговор
    BMW X5,че е по голямо,2001г,8000 лв.,бензинов,само че на газ,със всесезонни гуми на 3 години.,страшни погледи,като на снимката...те такива са младите тарикати,ше удари една,втора жена,ще го хване мъжа на третата и ще му пукне гьона от бой,после тати ще се разправя...АМАН ВЕЧЕ от такива льохмани.

    Коментиран от #78

  • 12 PATRIOT

    75 8 Отговор
    Ex. що не бях аз в тази кола...
    Преди години един пак с едно X5, после ходи да му изчукват таралясника от шутове с кубинката ...
  • 13 Гост

    124 5 Отговор
    Няколко прости правила за предвидим живот в "държавата". 1. Никога не си внушавайте, че имате права според някакви хартиени закони, които никой не спазва. 2. Никога не се доверявайте на институциите - можете да се окажете в още по-голям батак или забъркани в сложна престъпна схема. Даже може ако сте пострадал да оперете пешкира. 3. Подсигурете вашата сигурност и тази на семейството ви, без да пестите пари за това. Всичко друго може да ви струва много пари, нерви, а може и живота. 4. Всичко с марка "държавата" трябва да предизвиква съмнение. 5. Вие сте играч от съвсем различен ранг и за вас важат други правила - не си мислете, че като сте добросъвестен и си плащате данъците на "вас не може да ви се случи" и че няма да ви настигне съдбата отредена ви на Територията. 6. Давате си парите на вятъра като стигнете до съд. В Територията съдебните решения не се спазват, а струват много време, пари и нерви. Съдебните решения са непредвидими, заради голямата корупция и нееднородната съдебна практика.
    Успех на всички решили да останат в Територията. На другите пожелавам също успех, лек път и безавариен полет.

    Коментиран от #14, #69

  • 14 Антон 1

    49 12 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Това е отговор за тия , дето много критикуват младите , че са избрали Термимал 2 , а те били останали да спасяват държавата!
    Било глупаво , да насърчаваме децата си да живеят в регламентирани държави !
  • 15 Чурулик чурулик

    79 3 Отговор
    Тея са от нулевото поколение заченати с радка пиратка и тигъре тигъре и кокаини
  • 16 Грую

    52 3 Отговор
    Онзи ден ми се беше разсвирил един с някакъв джип Мерцедес, който мина на червено и нещо бурно недоволстваше от мен, въпреки че не бях нарушил правилата по никакъв начин. Имам правило никога да не се разправям на пътя и не притежавам никакви оръжия и все си мисля, че ще бъде жалко да ме застреля някоя мутра без да имам възможност да отговоря. В казармата бях сред отличните стрелци с Макаров.

    Коментиран от #67

  • 17 Гост

    50 5 Отговор
    Сега ще се измъкне и след време пак ще из.ере някое ако, но ще го вкарат някой ден на топло, а там ще разбере как се играе играта "НА МАЙКИ И БАЩИ" Ако е много тъп няма да разбере той ,а дупарата му най вече!
  • 18 onq s konq

    24 74 Отговор
    Ми тая чафка като е видела че е с беенве що му сфирка?То ясно че ше изеде боя!И на мене да ми сфирне направо ше я оскубем!Ей не се научихте че по беенве не се сфирка и тфа си е !

    Коментиран от #79

  • 19 БИЗНЕС ДАМА - обичам ги по Двама може и

    67 3 Отговор
    Абе стига глупости жената го е нападнала
    На мама златния такива неща не може
    На мама ликето пардон детето
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сталин

    65 2 Отговор
    В ПловДИВ са най-големите селяндури, златотърсачки и пишкомалковци.
    На тати момчето да ти купи бмв, че не ми се падна на мен да ти разплета наглата кошница.
    От ПловДИВ ежеседмични новини за брутални катастрофи: коли в подлези, прегзени хора по спирки след гонки, помлени
    5-6 коли от пиян и надрусан и т.н.

    Коментиран от #87

  • 22 Тръмп

    65 1 Отговор
    Е затова като в Щатите! Нека всеки има ютия на кръста, и когато някой като сиренката Елит 95 се помисли за мн голям - дупка в челото!
  • 23 Бургазлия

    43 1 Отговор
    И на мене ми се случи - обратното - жена да се тутка насред пътя и да я чакам към 15 минути - за пояснение - от същия "ценови" диапазон на автомобила - Рейндж Роувър Евоук - някаква мутреса от богаташкия квартал "Сарафово" на гр.Бургас - мутрата е също с Рейндж Роувър... Така ми вдигна кръвното тая кифла , но те са "богове" и за тях правила няма - просто ей така си беше спряла колата насред пътя и си оправяше нещо багажа - отворила вратите - и така - къде 15 минути, съпроводено с дърдорене с явно нейни познати на тротоара..., а място да се мине с автомобил - отникъде... това е то в БГ - като си със скъпа кола - правила няма , а този - и на бой налита...
  • 24 night shift

    40 4 Отговор

    До коментар #1 от "напалм дет":

    80% дебили
  • 25 Гост

    63 7 Отговор
    Една година живях в Пловдив и оатанах с впечатлението че повечето майни са психично болни.
    п.с. и са много некадърни шофьори

    Коментиран от #81

  • 26 Как Че Ум

    59 2 Отговор
    Какви ли наркотици са уреждали младежът и таксиджията... Нали на всички е ясно систамета между спрял луксозен автомобил до спряло такси или полицейска кола и разговаряйки помежду си - пласиране на наркотици
  • 27 Бай Благой

    53 0 Отговор
    Като му пуснеш един между очите и ще спре да раздава юмруци.
    Да е*а и келеша ффмирисан!
  • 28 гост

    42 0 Отговор
    как се казва въпросното лай..о
  • 29 Бургас

    45 1 Отговор
    Е щом мама и тати са бизнесмени може... в България под бизнесмен се разбира, че той е мутра, а жената к*ч*а...
  • 30 Мара тухлата

    51 3 Отговор
    Туй леке от Елит 95 заслужава 9мм куршум в топките, да не мре а да страда. Аз бих го проследила и начупила стъклата на возилото, стоповете, фаровете. Почерка ми е тухла или едър камък през предното стъкло а после едно уиски за добре свършената работа, много обичам скъпи автомобили...хахаха
  • 31 The TRAPPER

    21 10 Отговор
    Сега като му треснат 3 месеца условна и глоба- 100 - / СТО / лева ще му дойде акъла.
  • 32 ОГБ

    45 0 Отговор
    Кой знае кога ще попадне на някой бивш военен ,и ще го рендоса както Стойчо Стоилов .
  • 33 продължението

    45 2 Отговор
    От 100 до 300 лв е глобата за хулиганство, все едно са го хванали за превишена скорост, дребна работа.
    Със сигурност с такова наказание ще продължава да бие, докато си повярва, че е недосегаем и не започне и да убива. Така стават нещата в тази изпърдяна територия.
  • 34 12 ти магнум

    48 0 Отговор
    Вижте му само физиономията на лекенцето и всякакъв друг коментар ще е излишен. Такива се оправят само със здрав тупаник.
  • 35 Ядеитн

    19 7 Отговор
    Гламавата кака слязла да са разправя без да има я пищов, я по-големичък нож или барем спрейче ( не, че ша помогне много де ). Не е преценила добре кой е по-доминиращия хищник и си е отнесла кьотека. Тука си е така - усрана ни е държавата и секи се оправя как може. Някои могат повече и си го показват.
  • 36 Гост

    24 0 Отговор
    За такива, най-ефективно наказание ще бъде 6 месеца обществено полезен труд! При условие, че няма други, предходни провинения! Да мете, да чисти, да боядисва.... Община Пловдив има достатъчно работа, която може да му създаде. Другият път определено ще се замисли. Ако ли не - може пък да попадне на подходящия съперник.
  • 37 ужасбрато

    15 1 Отговор
    все в ПловДИВ стават такива изцепки одеве пак такъв синкуиец майна беше прегазил хора..
  • 38 Амлет

    47 0 Отговор
    Аз си мисля,че обществото може много лесно да накаже
    побойника,просто бойкот на фирмата ЕЛИТ 95 да и
    гранясат продуктите по магазините пък тогава да видим
    колко е курназ тоя.
  • 39 Силви

    20 1 Отговор
    Смотаняк
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 3333

    51 0 Отговор
    Ако това бе съпругата ми независимо че този се прави на бабаит и недосегаем щях да го смачкам съвсем спокоино и кротко някоя вечер.Някои казват че не това е начино но повярваите във България няма друг начин.Тук благата дума не върви.

    Коментиран от #53

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Morgoth

    10 12 Отговор
    Слизането от колата за да се иска сметка било то за пръст или засичане хич не е добра идея. Има си полиция да се разправя с келешите.
  • 44 ТИКВОЧА

    26 1 Отговор
    ТОЗ ЮНАК СЕ Е НАПРАВИЛ НА МЪЖ ЩОМ ПОСЯГА НА ЖЕНА НО КАК Е НЯМАЛО ДРУГ ИСТИНСКИ МЪЖ НАБЛИЗО ДА ГО ПРАТИ НАБЪРЗО НА ЗЪБОЛЕКАР. МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА ТАКИВА СА НИ УПРАВНИЦИТЕ ЗАТОВА ТАКИНА КЕЛЕМЕТА СА ВЕЛИКИ.
  • 45 Чурулик чурулик

    32 5 Отговор
    Видехте коя е млечната фирма и спирате да купувате всичко свързано с нея...по принцип маините са кофти хора избягвайте зимане даване с тех

    Коментиран от #65

  • 46 Така трябва

    3 30 Отговор
    Така трябва като е жена защо слиза изяла е един шамар какво толкова се шуми.

    Коментиран от #66

  • 47 Мандраджия

    41 1 Отговор
    Пълен бойкот на тая помиярска фирма и недоклатеното отроче на мама и тати!!!!
  • 48 Лешпер

    13 3 Отговор
    Грозен е като българо-сАвеЦката дружба тоя копелдак!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 П Милев

    18 1 Отговор
    Голям тарикат е !!!
    Още не си е платил транспорта на сиренето до Германия
  • 51 Кобрата

    34 1 Отговор
    Ей такова леке заслужава да попадне на някой як мъжага, то е лесно да биеш невинна жена, що не слезе да бие мъж да видим, ако ми падне такова лекенце, ще го утрепа без да ми мигне окото пък после нека ме правят квото искат ако ме хванат... Пък ако имам и оръжие, ще стрелям директно в главата да мре на улицата като куче, и жалката му рода ще затрия, защото тези гадове не заслужават да живеят, само трепане и в общи гробове да ги ядат червеите
    Спрял на среде пътя все едно му е бащиния, като кара BMW знаете ли през къде ми е? Жалки лекета Никой не е длъжен да ги чака и да се съобразява с тях... Пътя е за всички и трябва да се съобразяват къде спират и кого нападат
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Лайно малко

    7 2 Отговор

    До коментар #41 от "3333":

    Точно това трябва да се направи и да му дадеш един спрей да си нарисува сам пенис на предният капак.
  • 54 Антикомунисt 1

    9 2 Отговор
    Да си намери добър адвокат и да го спука.
  • 55 Аспарух

    8 4 Отговор
    Щом видео автомобил който струва над50000 лева трябва да му се чупи глвата той винаги е в издънка Аз казах!!!
  • 56 Луда работа 😎

    16 0 Отговор
    Ами в България 90% са криминално проявени бизнесмени. Какви са тези бизнесмени всеки сам да помисли??
  • 57 една

    20 2 Отговор
    абе пълен игнор на скапаната марка елит,и да го видим това л..но,какво ще кара догодина...
  • 58 Хубенов

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "майна":

    Научи се да четеш, после да разсъждаваш, и накрая се научи да пишеш неграмотнико.
  • 59 Гого

    8 3 Отговор
    Такива законите не гиловат нали Герб ги създадоха за тях!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ОУИ

    16 3 Отговор
    победил е жената...браво,следващия двубой с първолак,после с пешка
  • 62 ммм

    15 3 Отговор
    Добре дошъл да пипне дъщеря ми или жена ми...ще си го излежа с кеф!П...лчето смо.ано,а може и мама и тате да го търсят дългоооо!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Бая ви Ставри

    13 1 Отговор
    Пратете го при бай Ставри този бледен юноша...така както е надул устните ще прави дълбоко фелацио и ще стане Мис Арест.
  • 65 Масов Консуматор

    13 1 Отговор

    До коментар #45 от "Чурулик чурулик":

    Това е добра идея. Не зная какви боклуци произвежда Елит 95, но ще проверя и никога, ама никога няма да си купя нещо от тях. Не че другите са качествени, но ей така. Жалкото е, че тези фирми не разчитат на купувачи, а на европроекти и европари.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Войник

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Грую":

    Този Убавец не знае що е казарма,за това се прави на отворен.Ако беше ходил..........
  • 68 Vasik Atanasova

    8 1 Отговор
    какви времена
    няма го тодор живков а някой хора го плюят
    то си личе че е рядко л..но
    и факт че се бие с жена и то на възраст
    а и ние кви сме никой не се намесва
    само сеир се гледа
  • 69 Vasik Atanasova

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    много си прав за съжаление
    преди 10 дни един ми блъсна колата видимо пиян и дрогиран
    и избяга
    гоних го хванах го и вместо да викам полиция взех пари на ръка
    но беше голям зор защото човека беше неадекватен
    но точно това си мислех че закона и кат няма да ми свършат работа а ще стане сложно сложно да взема пари
    най вероятно щяха да му свалят номерата и да го съдят но аз пари как ще взема
  • 70 хХх

    8 0 Отговор
    Ами мухлювците отстрани вместо да глегад как някой боклук бие жена да бяха и помогнали
  • 71 Fgj

    9 0 Отговор
    Пьрво да му счупят краката и после да му се разбие главата и едно изродче по малко.
  • 72 stefko 88

    14 1 Отговор
    Миналата седмица преди шела на изхода от студентски град един подобен отпадък хвана да вика по една лека щото видиш ли затворил улицата и тя щяла да влезе в пряката ако той реши.....Мале като излязох.....викам му ей духач и аз ли не мога да вляза.....гледаше като пребузало теленце и почка да скимти и да се обяснява из под очилата .....ей такива комплексирани дебили са проблема на пътя изкарват си го на по-слабите защото на тях могат.
  • 73 Бесен Язовец

    0 9 Отговор
    Какво сте се нахварляли срещу момчето. може и пиклата да не е права.

    Коментиран от #80

  • 74 Гого

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дедо Грую":

    Е много ме кефят майните, няма по големи изроди от тях, правят каквото си искат и мачкат наред, а от другите градове само драскат по форумите и си траят! Ще стана Пловдивчанин!
  • 75 само главни букви

    2 0 Отговор
    виждам, че с моя ник майна си служат вече доста хора така че го сменям,а относно лайната в Пловдив,ДА има ги и те са много,между дрягото като навсякъде в България
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Дръндьо

    7 0 Отговор
    Ако беше някой с рошави гърди, едва ли ще слезне, но нали е жена голям бияч. Браво на бащата голямо л...о е отгледал.
  • 78 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "аман вече":

    Колега ти направо ме уби! Евалата за коментара, честно хахахаах.... особено с частта за БМВто: "BMW X5,че е по голямо,2001г,8000 лв.,бензинов,само че на газ,със всесезонни гуми на 3 години....." точното определение на булгаристанските джигити с 20 годишни, утрепани от каране БМВта
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Багала

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Абсолютно е така, пълно е със селяндури, не селяни, едно е да си селяндур, а съвсем друго е да си ТЪП СЕЛСКИ БЕК. То вече за да караш в града трябва да имш танк.
  • 82 Неразбиращ от нищо

    3 0 Отговор
    Казарма трябва казарма!
  • 83 Лудия

    1 1 Отговор
    Петко ако та хвана майна ща разпоря.Що не ми се падне на мене един такъв, ще го направя моя мъжка проститутка
  • 84 Ром

    1 0 Отговор
    На такива агресори записвате номера и марката на превозното средство,давате 100лв.на някой полицай да ви искара адреса където живее отворкото и една вечер пред входа с една метална тръба в главата пък да умира като не му се живее.
  • 85 Тодор Белоперкин

    0 0 Отговор
    На мен така един ми свиркаше,че съм карал бавно(73км).Но взе че зави за Симитли,грешка моят град.Сигурно си помислил,че като карам чинкуеченто може да се гсври с мен.Имал работа в центъра и взе ,че спря.Та и аз зад него,излязох от Фиатчето.Като ме видя сто кила и 180см.се насра.през стъклото го хванах за шията,ама ме стана срам от жените в колата му.Са вече като ме види спазва голяма дистанция.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.