Отидете към основна версия

19 114 10

Версията на плеймейтка, замесена в трафик на жени

  • светлана василева-
  • антон петров-
  • хамстера-
  • трафик на жени-
  • проституция

Дали се е препитавала като момиче на повикване, била ли е част от мрежа за платена любов? Плеймейтката Светлана Василева се опита да отговори на тези и други въпроси в студиото на „Тази събота” по бТВ. Името й беше замесено в случай, свързан с мрежа за проституция, разплитането на който доведе до задържането на Антон Петров – Хамстера и Мистър България 2003 Мирослав Йончев.

На заседанието по делото срещу Хамстера прокурорът Милко Момчев каза, че Светлана е работела като компаньонка в агенцията на Йончев и дори участвала в подбора на момичетата. Обвинението се позова на свидетелските показания на една от свидетелките – Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова.

„Не познавам лично Мирослав и Хамстера,” каза Светлана Василева и добави, че дори нямала телефонния номер на Ралица, която я замесила в предполагаемата мрежа.

Ралица Тодорова се смята за четвъртия участник в групата, който свидетелства за дейността й. Тя е работила в модната агенция "Май ейджънси", в която съдружник е Йончев. Бившият Мистър България й разказал за високопоставена група от хора, готови да плащат за секс услуги с момичетата от агенцията. На Тодорова било възложено да урежда манекенките, а спечелените пари са разделяни между нея, проституиращите и Йончев.

„Никога не съм работила за тази агенция. Не мога да повярвам, защо моето име решиха да намесят,” каза пред bTV Светлана Василева.

„Всеки сам решава как да изкарва пари,” заяви набедената плеймейтка и обясни, че за своите разчитала на помощ от родителите си, приятеля си. Наред с това поддържала и „жълт” сайт, от който си изкарвала по нещо.

Василева се учуди, защо след всичко казано по неин адрес, още не е извикана за разпит и добави, че не се страхува, че ще й бъде повдигнато обвинение. В същото време прокурорът по делото беше категоричен, че тя е била участник в схемата за склоняване към проституция.

Светлана вече си е наела адвокат и се закани „да съди не само прокурора”, но и Ралица Тодорова, която „почернила името й”.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини