Last news in Fakti

7 Юли, 2012 17:35 19 102 10

Версията на плеймейтка, замесена в трафик на жени

  • светлана василева-
  • антон петров-
  • хамстера-
  • трафик на жени-
  • проституция

Дали се е препитавала като момиче на повикване, била ли е част от мрежа за платена любов? Плеймейтката Светлана Василева се опита да отговори на тези и други въпроси в студиото на „Тази събота” по бТВ. Името й беше замесено в случай, свързан с мрежа за проституция, разплитането на който доведе до задържането на Антон Петров – Хамстера и Мистър България 2003 Мирослав Йончев.

На заседанието по делото срещу Хамстера прокурорът Милко Момчев каза, че Светлана е работела като компаньонка в агенцията на Йончев и дори участвала в подбора на момичетата. Обвинението се позова на свидетелските показания на една от свидетелките – Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова.

„Не познавам лично Мирослав и Хамстера,” каза Светлана Василева и добави, че дори нямала телефонния номер на Ралица, която я замесила в предполагаемата мрежа.

Ралица Тодорова се смята за четвъртия участник в групата, който свидетелства за дейността й. Тя е работила в модната агенция "Май ейджънси", в която съдружник е Йончев. Бившият Мистър България й разказал за високопоставена група от хора, готови да плащат за секс услуги с момичетата от агенцията. На Тодорова било възложено да урежда манекенките, а спечелените пари са разделяни между нея, проституиращите и Йончев.

„Никога не съм работила за тази агенция. Не мога да повярвам, защо моето име решиха да намесят,” каза пред bTV Светлана Василева.

„Всеки сам решава как да изкарва пари,” заяви набедената плеймейтка и обясни, че за своите разчитала на помощ от родителите си, приятеля си. Наред с това поддържала и „жълт” сайт, от който си изкарвала по нещо.

Василева се учуди, защо след всичко казано по неин адрес, още не е извикана за разпит и добави, че не се страхува, че ще й бъде повдигнато обвинение. В същото време прокурорът по делото беше категоричен, че тя е била участник в схемата за склоняване към проституция.

Светлана вече си е наела адвокат и се закани „да съди не само прокурора”, но и Ралица Тодорова, която „почернила името й”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Недялков

    2 0 Отговор
    До скоро БИтв се занимаваше само със хомосексуалните, а сега погна и трафика... Страшна телевизия!
  • 2 Ар Братство

    2 1 Отговор
    На бесилото трябва да ви сложат.срам и позор сте за християнската нация и такива хора като вас ходът на църква и вярват в бог.Аз съм християнин но вече ме е срам че хора от моята вяра пренебрегват Божийте послания.Вижте мюсулманите колко са стриктни и не ги мразете а се учете от тях.може да се различаваме от това в което вярваме но за мен хората би трябвало да се разделяме на добри и лоши.огледайте се и вижте какви ни заобикалят алкохолици крадци ку... които упетняват репутацията на хр вяра.ако имах власт бих ги сложил в газови камери.
  • 3 ЗАЗ 968М

    2 0 Отговор
    Ако ти си вярващ християнин, аз съм влакче на метрото! Нима БожиИте послания са да хулим и пращаме на бесилото!? Ако искаш нещата да се променят, давай пример не бъди жалък човечец който само плюе и ругае. Неслучайно нямаш власт. Ако искаш да промениш нещо започни от себе си!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЗАЗ 968М

    3 0 Отговор
    До Петър Пешев.
    Историята винаги е давала добри примери. Искам да ми кажеш, къде през 21 век ще се прилагат "Чистки" от преди век и повече? И ако мислиш, че можеш да прокараш нещо от даденото за пример, аз главата си режа! Със злоба можем да се самоунищожим, но не и да се променим. Под турско робство сме били и пак сме успели да се възродим! Трябва някой да ни обедини... А ние сме такъв народ, че само гледаме в чуждото канче и завиждаме. Еволюция е думата която трябва да приложиш и да помислиш как да оправиш нещата без клади и чистки! Петров ден мина, но на патерица жив и здрав да си :)
  • 6 Димитър Димитров

    1 0 Отговор
    сега ако някой тръгне да се удивлява че е ..... всичко е ясно като бял ден само че сега некой вади кирливите ризи на всички заповед от горе както Бойко едно време като ги пребираше мафиотите от горе ги пускаха така сега от горе вече ги пребират!
  • 7 барабанче

    0 0 Отговор
    някои хора са казали: сестра ти е к..ва!Хайде сега оди и ги убеждавай че не е вярно?Как ли се променя имидж?Ами много лесно.Пусни един коментар за някоя(някого) си и им гледай сеира
  • 8 Дон Педро

    2 1 Отговор
    Всички си знаят кирливите ризи.България не е толкова голяма.В градовете веки знае кой с какво се занимава.А и самите те не го крият а го демонстрират.Друг е въпросът че никой не желае да прочисти държавата.Намесените интереси са много.
  • 9 куку

    1 0 Отговор
    Не е, вярно...момичето е добро, хрисимо, домакиня и къщовница? Само го набеждават...
  • 10 Gostenka

    1 0 Отговор
    Тя тази Светлана даже не е красива :-( Ако не е напомпана и изрисувана, ще я подминават на улицата.
    Жалко, че някой цени такива момичета, въпреки, че е ясно в какво ги ценят.... С една интелигентна жена може да се направи много по-готин секс, отколкото със Светлана. Простичко е момичето...