27 Юни, 2012 17:47 4 263 0

Мистър България 2003 г. е един от задържаните с Хамстера

  • мирослав йончев-
  • мистър 2003-
  • антон петров-хамстера-
  • цветко цветков-
  • трафик-
  • проститутки-
  • хамстера

Парите от проститутки за задържания Антон Петров - Хамстера били осигурявани и от Мирослав Йончев, Мистър България за 2003 година и собственик на „MY Agency“, който е задържан. Йончев е единият от спипаните на Летище София, потвърдиха за Факти.бг  източници на МВР

За него се говори отдавна, че модната му агенция е покровителствана от Алексей Петров-Трактора.

Вторият задържан, който бе оповестено, че е криминално проявен,  е охранителят Цветко Цветков, съобщиха от прокуратурата, като допълниха, че все още не е ясно дали агенцията е използвана като "параван" на престъпната група.

Единият от тях е бил спипан на Летище - София с две жени, които работят в „MY Agency“.

В хода на операцията в 12.55 ч. вчера на Летище „София” са спрени за проверка непосредствено преди полет за чужбина две жени, работещи в модна агенция и придружаващият ги мъж.
Извършен им е личен обиск. Иззети са 3 преносими компютърни конфигурации, 3 СИМ карти на български мобилни оператори, 3 СИМ карти на белгийски мобилни оператори, договори за наем на помещения в чужбина, съобщиха по-рано от МВР.

По-рано днес стана ясно, че задържаните са обвинени в престъпна група за трафхик на хора и склоняване към проституция. Предстои да им бъде поискана постоянна мярка "Задържане под стража", съобщиха от прокуратурата.

Антон Петров бе задържан и по случая "Наглите", след което бе освободен, той  е подсъдим заедно с Алексей Петров и  по делото „Октопод“. Бе обвинен и за подготовка за покушение срещу Владимира Янева.

Според публикации, чрез манекенките на „MY Agency“ Алексей Петров е събирал вътрешна информация за родни политици и бизнесмени.

 Мирослав Йончев е магистър “политически мениджмьнт”, завьршил е политология в СУ " Св. Свети Климент Охридски" . Той е най-скъпият български мъжки модел и  световен шампион по фитнес в Москва отново  през  2003 г.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА