Отидете към основна версия

6 621 6

Политици поръчвали момичета на Хамстера

  • цветан цветанов-
  • антон петров-
  • хамстера-
  • проституция-
  • трафик на жени-
  • мирослав йончев
Снимка: БГНЕС

Шантаж и рекет на ВИП-клиенти е осъществявала разбитата група за проституция, водена от Антон Петров – Хамстера, Мистър България 2003 Мирослав Йончев и охранителя Цветки Цветков. „И аз съм убеден, че от минали години, дори специално по оперативен път, има и в момента видни политици, които по този начин се предполага, че се държат. Да Ви кажа честно, нямаме към настоящия момент свидетелски показания в тази посока”, заяви вътрешният Цветанов, аргументирайки се с „оперативна информация, че това е един от подходите за владеенето на подобни хора”.

В ефира на Нова телевизия той заобиколи въпроса кои са тези „видни” политици, но уточни: „през всичките тези години политиците се възползваха, както от организираната престъпност, така също и от подобни екстри”.

„Не бих могъл да кажа ценоразписът какъв е, но е по-висок, в пъти, от останалите момичета, които са в съответните клубове”, поясни Цветанов. „Салата Цезар” е кодът, който се използва от „определените ВИП-персони, които поръчват определените момичета”.

Той припомни, че едно от обвиненията по делото „Октопод” също бе свързано с проституция, но без да назовава името на основния обвиняем Алексей Петров.

Антон Петров бе задържан и по случая "Наглите", след което бе освободен, той  е подсъдим заедно с Алексей Петров и  по делото „Октопод“. Бе обвинен и за подготовка за покушение срещу Владимира Янева. Сега е клиент на прокуратурата за организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция.

Според публикации, чрез манекенките на „MY Agency“ Алексей Петров е събирал вътрешна информация за родни политици и бизнесмени.

Цветано допусна още, че избягалият с инкасо автомобила Георги Енев е имат съучастик. Като възможно най-правилния изход министърът определи решението му да се предаде. Мярката му за неотклонение ще се гледа утре.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.

Свързани новини