Отидете към основна версия

6 185 14

Арестуваха сина на общински съветник с наркотици

  • криводол-
  • общински съветник-
  • йордан желязков

У 20-годишния Ж. Желязков, син на общинаря от Криводол Йордан Желязков, са открити канабис и амфетамини

Илюстративна снимка, БГНЕС

Синът на общински съветник от Криводол е бил заловен с наркотици, съобщи BulNews.
Случилото се е от тази нощ, съобщиха от МВР във Враца. Малко след полунощ полицейски патрул спрял за проверка в Криводол лек автомобил Volkswagen Passat. Колата била управлявана от 20-годишния Ж. Желязков от село Осен. Той е син на общинския съветник Йордан Желязков. В предишния общински съвет на Криводол Йордан Желязков е бил част от ДПС, но в момента е от нова политическа сила – БДЦ.

Униформените преровили автомобила на младежа, при който открили 3 черни полиетиленови пликчета. В 2 от тях ченгетата открили зелена суха листна маса, а в 3-тото - бяло вещество. При направата на полеви наркотест намереното реагирало на канабис и амфетамин. Полицаите направили на 20-годишния проба за употреба на наркотични вещества, като уредът отчел положителен резултат за наличие на амфетамин.
На същия е издаден талон за медицинско изследване, което той отказал да направи и му е съставен акт по закона за движение по пътищата.

Младежът е задържан за срок от 24 часа във районното управление във Враца, а по случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.

Свързани новини