Last news in Fakti

24 Май, 2020 19:23 6 172 14

Арестуваха сина на общински съветник с наркотици

  • криводол-
  • общински съветник-
  • йордан желязков

У 20-годишния Ж. Желязков, син на общинаря от Криводол Йордан Желязков, са открити канабис и амфетамини

Арестуваха сина на общински съветник с наркотици - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Синът на общински съветник от Криводол е бил заловен с наркотици, съобщи BulNews.
Случилото се е от тази нощ, съобщиха от МВР във Враца. Малко след полунощ полицейски патрул спрял за проверка в Криводол лек автомобил Volkswagen Passat. Колата била управлявана от 20-годишния Ж. Желязков от село Осен. Той е син на общинския съветник Йордан Желязков. В предишния общински съвет на Криводол Йордан Желязков е бил част от ДПС, но в момента е от нова политическа сила – БДЦ.

Униформените преровили автомобила на младежа, при който открили 3 черни полиетиленови пликчета. В 2 от тях ченгетата открили зелена суха листна маса, а в 3-тото - бяло вещество. При направата на полеви наркотест намереното реагирало на канабис и амфетамин. Полицаите направили на 20-годишния проба за употреба на наркотични вещества, като уредът отчел положителен резултат за наличие на амфетамин.
На същия е издаден талон за медицинско изследване, което той отказал да направи и му е съставен акт по закона за движение по пътищата.

Младежът е задържан за срок от 24 часа във районното управление във Враца, а по случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпо тролче

    37 3 Отговор
    Не бе, това не са наркотици, а допинг за млади шофьори.
  • 2 Лелемамале

    52 3 Отговор
    Желязков от ДПС! Какво ли не правят хората за пари! Да му е жив и здрав, божието наказание го е застигнало! Потомъка е наркоман! Машалла!
  • 3 Ндааа

    27 9 Отговор
    Жалко за полицайчетата сега.
  • 4 Иван

    50 1 Отговор
    Сега очаквайте бащата да излезе с номера, че няма нищо общо и не е поддържал връзка със сина си от години, както и че роднини не трябва да отговарят за действията на други, с които нямат нищо общо. В същото време, вместо да се засрами и оттегли от всякаква политическа дейност завинаги, както става на запад, ще се чуди каква врътка да направи, за да изкара изчадието си невинно.
  • 5 ЖОРО

    41 0 Отговор
    АМА ТЕ ВСИЧКИ ТАКИВА..МАМИНИ СИНЧЕТА...
  • 6 Баи кольо

    15 2 Отговор
    3 тото,4 тото,6 от 49,честито на печелившите
  • 7 цецо апартамента

    31 5 Отговор
    От ортаците на герб както винаги!
  • 8 И какво значи

    26 0 Отговор
    " отказал медицински тест"? Това ли са " правата на човека"- доколкото си спомням - има принцип в правото -"Виновното поведение не може да поражда права". В случая - виновно ли е поведението при пиянство и шофиране, употреба и притежаване на наркотици? Къде е сега някой професор да се плесне по челото и да открие, че пиян или дрогиран шофьор може да те утрепе с много по-голяма степен на вероятност, отколкото нормален...
  • 9 А БЕ

    14 9 Отговор
    На кого не му е ясно, че ДПС и БСП разпространяват наркотици, те са в основата на наркоразпространението още преди 89 година!

    Коментиран от #13

  • 10 Кокорчо🙄

    16 0 Отговор
    Мамини синчета, де да бяха само на общински, я почнете да следите и в по горните етажи на властта синчетата, то затова държавата ни е такава
  • 11 Съдия

    10 1 Отговор
    Задържането е безполезно, ако няма затвор за престъплението.
  • 12 Градинари готвачи

    6 0 Отговор
    Декари със Марихуана и каэани с Амфетамин господа полицаи дилари няма сами се разпространяват
  • 13 Име не пиша,страх ме е от каскет

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "А БЕ":

    Шегуваш ли се!?!? Нали си даваш сметка, че ако е така Гешев, ДАНС, полиция и какъвто репресивен орган се сетиш щяха да ги разпердушинат с гръм и трясък и 99% от „независимите” медии щяха да излъчват директно като при брифингите. Виж, за ДПС може и да си прав ама в БСП няма хора с топки за тая работа- страхливи мишоци са!!!
  • 14 Хаха

    2 5 Отговор
    От 12 години карам напушен без нито едно птп ,) Не става шофьор от всеки!