Отидете към основна версия

13 230 15

Напрежение в Дупница с хора на Каплата

  • васил капланов-каплата-
  • янек миланов

Димитър Недев на излизане от сградата на МВР бил посрещнат от около 15 момчета, предвождани от сина на Васил Капланов – Никола

Илюстративна снимка, БГНЕС

Трилърът около изчезналия Янек Миланов в Дупница продължава с пълна сила. Душманинът му Васил Капланов-Каплата все още е в домашен арест заради заплахите към Димитър Недев, който е приятел на Янек.

По информация на „Флагман“ полицията в Дупница във вторник е привикала засегнатите страни. Първо се явил заплашваният Димитър Недев.

Проблемът е, че непосредствено след него в полицията пристигнал и самият домашен арестант Васил Капланов. Той също бил повикан във връзка със случая. Димитър Недев на излизане от сградата на МВР пък бил посрещнат от около 15 момчета, предвождани от сина на Васил Капланов – Никола. Без да отправят директни заплахи, младежите го респектирали с присъствието си. Те започнали да сочат към Недев и да го обсъждат.

Никола Капланов вече бе в ареста заради обвинение, че е повредил автомобил на Янек Миланов.

Изглежда, младежът, който е едва на около 21- 22 г., е сериозно въвлечен от баща си в конфликтната ситуация.

Марио Миланов заяви, че на този етап брат му Янек продължава да се издирва.

Той смята, че органите на реда не са действали професионално, допускайки среща на Димитър Недев с Васил Капланов и хората му.

„Въпросите са много, но полицията най-малкото би трябвало да съдейства за предотвратяването на подобна ситуация“, заяви Марио Миланов.

Припомняме, че брат му Янек изчезна в края на юли след мистериозна среща с Каплата, който е бивш гард на прочутите „братя“ Галеви.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.

Свързани новини