Last news in Fakti

14 Декември, 2020 16:44 2 459 2

Постоянен арест за Каплата – ще прекара Коледа зад решетките

  • васил капланов-
  • каплата-
  • янек миланов

Васил Капланов е задържан във връзка с изчезването на Янек Миланов от Дупница

Постоянен арест за Каплата – ще прекара Коледа зад решетките - 1
Снимка: БГНЕС

Районният съд в Дупница отказа да пусне от ареста Васил Капланов-Каплата. Молбата на обвиняемия за изменение на мярката му за неотклонение "Задържане под стража", в по-леката "Подписка" беше оставена без уважение. Според съда не са представени доказателства, че има нови обстоятелства за изменение на мярката за неотклонение.

Васил Капланов беше задържан през септември заради закана за убийство по повод направен коментар в социалните мрежи относно изчезването на Янек Миланов.

Преди това Капланов беше под домашен арест по разследване за незаконно притежание на боеприпаси. Той беше задържан първоначално на 26 август заради изчезването на Янек Миланов. Каплата е бил за последно с Миланов в нощта на 31 юли, от когато последният е в неизвестност. От началото на август мъжът е обявен за издирване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП

    17 1 Отговор
    Този елемент не е разпитван ефективно.Ако следователите работещи по случая използват методи от "народна милиция" каплата бързо ще признае за убийството след като загуби някоя друга спица.
  • 2 ...

    3 0 Отговор
    Къде да ги черпя с бонбони? Заклел съм се като видя работеща администрация да празнувам