Отидете към основна версия

11 857 60

Побеснял бизнесмен нахлу в дома на дядо от София и го преби (ВИДЕО)

  • побой-
  • дядо-
  • апартамент

Всичко започнало когато 81-годишният мъж, който е председател на дом съвета във въпросния блок, сложил бележка на врата на побойника за събрание на входа на блока

Повече от брутална случка се разигра в столичния квартал „Надежда“ 3, съобщи Блиц, позовавайки се на свой читател.

По думите му грозната сцена е станала в блок 304 в района. Мъжът, който изпрати видеа до медията ни, заснели бруталното престъпление, уточни, че то се е разиграло във вторник.

От кадрите се вижда как млад мъж бие възрастен дядо в дома му.

Всичко започнало когато 81-годишният мъж, който е председател на дом съвета във въпросния блок, сложил бележка на врата на побойника за събрание на входа на блока.

Това изглежда разгневило младия мъж, който читателят уточни, че се казва Георги Иванов Георгиев, собственик на фирма, и той решил да се саморазправи с дядото.

От кадрите, застени от камери, сложени в дома на възрастния мъж, се вижда как той отваря входната врата на апартамента си. От там обаче нахлува разгневилия се Георги и директно започва да сипе ругатни и да удря с юмруци и шамари дядото. Дори след като възрастният мъж е повален в безпомощно състояние на земята, бизнесменът продължава да го налага и да сипе закани.

Близки на пострадалия дядо разкриха, че той си е извадил медицинско и е подал жалба в Софийска районна прокуратура.

Точните причини за бруталната агресия от страна на Георги Иванов Георгиев тепърва ще се уточняват.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.

Свързани новини