Отидете към основна версия

25 094 18

Убийство и в Благоевградско

  • с. градево-
  • 68-годишен мъж
Снимка: БГНЕС

Сигнал за откритото тяло на 68-годишен жител на с.Градево бе получен сутринта към 6.35 часа във Второ РУП-Благоевград. Мъжът бе намерен пред постройка в района на селото. Изяснено бе, че тежка черепно-мозъчна травма е причина за смъртта му, съобщиха от МВР.

Предприетите от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград незабавни мерки за издирване на извършителя скоро доведоха до задържането на заподозрения за убийството - В.Г./27 г./ от областния град.

Личен мотив на битова основа е провокирал извършителя.

Под надзора на Окръжна прокуратура - Благоевград продължават процесуално-следствените действия за цялостното изясняване и документиране на обстоятелствата, свързани със случая, съобщават от МВР.

Факти.бг припомня, че днес това е поредното убийство. Четиричленно семейство бе открито с куршуми в главата в Пловдив. Оказа се, че случаят отново е на битова основа, и че вероятният извършител е бащата Георги Тепавичаров, който е убил съпругата си и двете си момчета на 3 и 8 години докато спели. Днес бе намерен убит пред  дома му в Ямбол  и треньорът по батут Стойчо Младенов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини