Last news in Fakti

21 Януари, 2013 17:45 25 020 18

Убийство и в Благоевградско

  • с. градево-
  • 68-годишен мъж
Убийство и в Благоевградско - 1
Снимка: БГНЕС

Сигнал за откритото тяло на 68-годишен жител на с.Градево бе получен сутринта към 6.35 часа във Второ РУП-Благоевград. Мъжът бе намерен пред постройка в района на селото. Изяснено бе, че тежка черепно-мозъчна травма е причина за смъртта му, съобщиха от МВР.

Предприетите от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград незабавни мерки за издирване на извършителя скоро доведоха до задържането на заподозрения за убийството - В.Г./27 г./ от областния град.

Личен мотив на битова основа е провокирал извършителя.

Под надзора на Окръжна прокуратура - Благоевград продължават процесуално-следствените действия за цялостното изясняване и документиране на обстоятелствата, свързани със случая, съобщават от МВР.

Факти.бг припомня, че днес това е поредното убийство. Четиричленно семейство бе открито с куршуми в главата в Пловдив. Оказа се, че случаят отново е на битова основа, и че вероятният извършител е бащата Георги Тепавичаров, който е убил съпругата си и двете си момчета на 3 и 8 години докато спели. Днес бе намерен убит пред  дома му в Ямбол  и треньорът по батут Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трагедия

    1 0 Отговор
    шестима човека днес потресаващо БЪЛГАРИЯ вече не е онази нормална страна
  • 2 леле мале

    1 0 Отговор
    Човек не знае както е тръгнало кога ще доиде и неговия ред!
  • 3 Дуки

    1 0 Отговор
    Народа психяса.Дуу
  • 4 ГОСТ

    1 0 Отговор
    МНОГО МЕ Е ЖАЛ ЗА ДЕЧИЦАТА
  • 5 СТИГА

    1 0 Отговор
    СТИГА
    спрете да отнемате човешки животи
    хора осъзнайте се ...
    на всякъде ли живота вече не струва :(
  • 6 БЕТОНО

    1 0 Отговор
    БАНКИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА МАСОВИТЕ СЕМЕЙНИ САМОУБИЙСТВА В БГ.......НЕМА КВО ДА ГИ КРИЕМ ..............
  • 7 добринка

    1 0 Отговор
    мъжете са по нестабилни психически и в повечето случаи убиват и най близките си и тогава се самоубиват.
  • 8 кик

    1 0 Отговор
    народе ако тази дума не повдига нещо в вас добре, стадо вдигни се защото минутите са ви преброени Бг ще из4езне много преди 2030г помислете след подобна трагедия колко близки около този 4овек няма да живеят както трябва и това ще даде отражение на детеродните функций на хората......
  • 9 гост

    0 0 Отговор
    Как е ? харесва ли ви демокрацията?
  • 10 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    ДА НАРОДА ИЗТРЕЩЯ ПРИТИСКАН И ЦЕДЕН И ОТ ГЪРБА МУ ПО ТРИ КОЖИ СВЛИЧАТ - 1. НАЙ ВЪРЛИТЕ ДУШМАНИ - ПОЛИТИЦИТЕ 2. НЕПОСИЛНИТЕ ЛИХВИ ПО КРЕДИТИ НА ЧУЖДИТЕ БАНКИ И КАРТЕЛА М-ДУ ТЯХ 3. ТОПЛОФИКАЦИЯ ТИЯ КАКВО ДА ГИ КОМЕНТИРАМ -ТЕ СА ЗА СИБИР ДО ЕДИН БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ 4. ВиК ТИЯ СА СЪЩАТА КУЧА МАРКА И ТИЯ СА ЗА ТАМ . 5 .ЕНЕРГОТО ПОРЕДНИЯ МОНОПОЛИСТ - ЧУЖДЕНЦИ ИЗТОЧВАТ ПАРИТЕ И ГИ ИЗНАСЯТ КАТО ВСЯКА ГОДИНА ВДИГАТ ТОКА ПО ДВА ПЪТИ А ДКЕВР ИМ ПРАВЯТ СВ.РКИ -ВЪН БЕЗПОЩАДНО И ЗАВИНАГИ АКО МОЖЕ ОЩЕ УТРЕ .6 МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ - МНОГО ГРОЗНИ ПОДМОЛНИ И НАХАЛНИ АЙДУЦИ И С НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ ПО-ГОРЕ .7.ЛУКОЙЛ - ЗА ТЕЗИ КАКВО ДА КАЖА ВСИЧКИ ЗНАЕМЕ ЧЕ И ТЕ ИЗТОЧВАТ КРАДАТ И ПОСТОЯННО ВДИГАТ ЦЕНИ - НО ДАНЪЦИ В ХАЗНАТА ПЛАЩАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПО ЛИЧНА ПРЕЦЕНКА ?????? А СЛЕД ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ КРАДЦИ ДА СЕ МАХАТ И КЗК КЗП ДКЕВР СИНДИКАТИТЕ И ДРУГИ ТАКИВА КОРУМПИРАНИ ОБСЛУЖВАЩИ МОНОПОЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ . ТА ТОВА ВСИЧКОТО СИ Е ЕДНО ОГРОМНО И ТЕЖКО БРЕМЕ КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ЧЕ МОГА ДА ИЗБРОЯ ОЩЕ КУП НЕУРЕДИЦИ И СТРАШНИ НЕЩА КОИТО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ПРАВИТЕЛСТВА СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ВИЖДАТ
  • 11 кик

    0 0 Отговор
    троша4 +100
  • 12 ники

    0 0 Отговор
    Много жалко за дечицата какво разбират те какво са виновни ужас какво ли още ще преживеем в тази държавица???? До трошача това което си написал е грозната действителност заровели сме си главите като щраус в пясъка мерят ни постоянно пулса разни догановци до кога да ставаме и всички на улицата да излизаме защото в момента преживява ме това не е живот баламосват ни постоянно и ни правят на шушумиги .........
  • 13 ники

    0 0 Отговор
    КИК+ТРОШАЧ х 1000
  • 14 АЛЕКС

    0 0 Отговор
    ТРОШАЧ ТИИИ...E ДА ДЕ МА В ТЕЗ КОМПАНИИ КОЙ РАБОТЯТ!? МАЙ ТЕЗИ ДЕТО НАЙ-МНОГО ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!! А МА ТВА НЕ СА ЛИ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ??? ХА МИ СА......???
  • 15 уса

    0 0 Отговор
    Евала на Трошача за коментара...Всички изедници и еничари на съд,в затвора им е мястото на всички продажници.
  • 16 кик

    0 0 Отговор
    не на изедниците мястото не им е в затвора защото това би било рай а тях, пак да ги храним ак да ги пазим единственното решение е смърт по особенно жесток на4ин
  • 17 гого

    1 0 Отговор
    дано младите вземат в ръце нещата и да поправят тази държава,този младеж дето нападна Доган май ни показа пътя
  • 18 abcd

    0 0 Отговор
    de vsi4ki da misleha kat tro6a4a i 17-i otdavna nyama6e da sme na tui dereje