Отидете към основна версия

34 684 96

Арестуваха кръчмар и приятеля му, заснели клип с пияна и гола кандидат-кметица

  • кавракирово-
  • кандидат-кметица-
  • пияна-
  • видео

Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се как се съблича и не са спестени и най-малките подробности от голото и тяло

Илюстративна снимка, Shutterstock

Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел са задържани днес за разпространение на клип с порнографско съдържание в социалната мрежа. Клипът е скандален и съдържа гнусни кадри с кандидат-кметица от БСП, която пияна се съблякла чисто гола и танцувала в селското заведение, съобщи Struma. com.

За кратко клипът се въртял по групите в района, но била сезирана полицията и авторите са задържани. Видеото е свалено от мрежата, тъй като има кадри, които са отвратителни, казват хора, които са го видели. Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се как се съблича и не са спестени и най-малките подробности от голото и тяло.

Главната героиня в него е известна на съселяните си, цял Петрич и областта. Унизителното отношение към нея е тежко престъпление, независимо, че нравът и е добре познат на всички. Тя бе кандидат за кмет на селото от БСП на миналите избори и излезе в битка срещу вечния си враг кмета на селото Александър Треновски, с когото воюва от години. Имаме сериозна причина да не съобщаваме името на голата жена ,но утре ще разобличим авторите на гнусното видео!

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 66 гласа.

Свързани новини