Отидете към основна версия

1 249 23

Ясен Тодоров: Не познавам Божанов. Не може властите да боравят с такива пасквили и да очернят репутации

  • ясен тодоров-
  • мартин божанов - нотариуса-
  • власти-
  • пасквили-
  • очерняне на репутация

"Имам чувството, че сме 30-те години в Съветския съюз - само по доноси да се съсипват човешки съдби", посочи следователят

Снимка: БГНЕС

Следствието и прокуратурата търпят тежки репутационни щети. Това заяви следователят Ясен Тодоров по време на изслушване във ВСС относно дейността на убития Мартин Божанов- Нотариуса. Тодоров посочи, че той и семейството му страдат от "инсинуации", предаде репортер на "Фокус".

"В доклад се твърди, че съм бил посещавал частния "SS клуб". Това твърдение е клеветническо и невярно. Не познавам лицето Божанов. Никога не съм комуникирал с него. Никога не съм имал неговия телефон, не знам къде живее и къде са офисите му. За съществуването на това лице разбрах от скандалния запис с участието на госпожа Ивайла Бакалова. Не може властите да боравят с такива пасквили и да очернят репутации", каза още Тодоров.

"Не съм запознат с така наречения доклад и списък. Разбрах, че моето име фигурира от новините. Не знам кои са другите имена и не мога да ги коментирам. Имам своите предположения за авторството и целите на този списък. Ние сме юристи, ще запазя предположенията за себе си. Надявам се в най-кратки срокове истината около този т.нар. доклад да излезе наяве. Имам чувството, че сме 30-те години в Съветския съюз - само по доноси да се съсипват човешки съдби", посочи Тодоров.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.

Свързани новини