Отидете към основна версия

1 998 4

Двама пребиха лекар в Луковит

  • пребиха-
  • лекар-
  • луковит

Единият нападател е 17-годишен

 

Двама са нанесли побой на лекар от болницата в Луковит,  съобщи сайтът NEWS глас, регионално издание на Ловеч.

На 13 януари в 19,55 ч.  в  РУП-Луковит е получен сигнал от доктор, завеждащ  Хирургично отделение при МБАЛ- Луковит. Според сигнала две лица са му нанесли побой в болничното отделение по време на изпълнение на службата му. Потърпевшият е с  телесни повреди в областа на лицето, изразяващи се в аркада на дясна вежда, оток на ляво око и охлузвания по лицето, уточняват полицаите.

На място е изпратен полицейски  екип. Извършителите на деянието са двама души – единият на 17, другият на 34 години - и двамата от с.Радомирци. Лицата са задържани за срок от 24 часа в РУП-Луковит и по случая е образувано бързо производство.

Нова телевизия обобщава, че д-р Данаил Динков бил извикан на адрес за 13-годишен пациент с болки в коремната област. Наложило се момчето да бъде транспортирано в болницата, където му направили изследвания и докторът назначил система. Лекарят излязъл в коридора, за да обясни на роднините на пациента, че ще се наложи операция, но тя може да се направи на следващия ден.

Роднините настояли в отделението да остане придружител, а докторът обяснил, че това може да стане само съгласно заповед на директора на болничното заведение, след като се заплати такса за престоя. Той понечил да покаже с ръка документа, окачен на стената и в същия момент получил удар.

С викове „Вие само пари искате!”, 17-годишният нападател продължил да го налага, докато 34-годишен мъж го държал.

Пред Нова телевизия медикът заяви, че не вярва побойникът да получи възмездие, тъй като е непълнолетен. Д-р Динков подчерта още, че се срамува да застане пред камера със затворено от побоя око и наранявания по цялото лице.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини