Отидете към основна версия

4 300 25

Обраха хотел в Слънчев бряг, задигнаха всичките спестявания на персонала

  • обир-
  • хотел-
  • слънчев бряг

Видео от охранителна камера улавя момента, когато един от тримата крадци влиза в стаята на персонала през отворен прозорец, както и как излиза от стаята. В този момент ограбените са спали

Обрали са персонала на хотел в Слънчев бряг. Това е станало в ранните часове на 30-и август, информира Glasnews, позовавайки се на публикация в социалната мрежа.

Видео от охранителна камера улавя момента, когато един от тримата крадци влиза в стаята на персонала през отворен прозорец, както и как излиза от стаята. В този момент ограбените са спали.

Всички спестявания, които служителите са изкарали през цялото лято, са били откраднати, твърди Симеон Радевски, който първи разпространява клипа.

"На видеозаписа се вижда как единият от крадците оглежда и влиза в стаята през прозореца. По-късно се вижда и как излиза от стаята, скачайки през прозореца.", написа мъжът.

Мъжът, проникнал в помещението, е стоял вътре повече от 20 минути. А преди той да нахлуе, жена, за която авторът не уточнява нищо, също отива да се огледа.

В социалните мрежи вече циркулират кадри от охранителна камера, твърди изданието.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.

Свързани новини