Отидете към основна версия

3 824 3

Задържаха ученик за двойното убийство в Джебел - Обновена

  • джебел-
  • убийство

18-годишен ученик е задържан за двойното убийство на 24-годишната Джейлян Юсуф и 7-годишната й дъщеря Джейда в Джебел, съобщава радио „Дарик“.

Телата на майката и детето бяха открити вчера в апартамента, в който са живеели.

Задържаният за двойното убийство 18-годишен ученик Мерт Мехмед от гимназията по тютюн в Джебел е имал интимна връзка с убитата майка Джейлян Юсуф, твърдят местните пред 24 chasa.bg.

Във фаталната нощ той е влязъл е през терасата, за да вземе пари. Знаел е, че тя държи в себе си големи суми. Знаел е и мястото, на което се намират. Предполага се, че Джейлян Юсуф се е събудила и го е видяла и така е станало убийството. Младежът е направил пълни самопризнания, от които ставало ясно, че престъплението е извършено с брадва.  

Тийнейджърът е привлечен като обвиняем за умишлено умъртвяване на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост.

Задържаният е ученик в местната гимназия по тютюн.

Една от версиите, по които се работи, е, че убийството е било извършено от ревност. Апартаментът бил разхвърлян, което показвало, че майката се е съпротивлявала.

Телата на майката и дъщерята бяха открити вчера в апартамент в Джебел. Вероятно са престояли няколко дни, защото от жилището се разнасяла миризма, което и накарало съседи да алармират полицията.

Самотната майка е от Кирковско. С дъщеричката си живеели под наем в родопския град.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини