Отидете към основна версия

9 769 25

AC/DC избухват с нов албум (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • ac/dc-
  • аксел роуз-
  • брайън джонсън-
  • ангъс йънг-
  • малкълм йънг

За последно те издадоха "Rock or Bust" през 2014 година

Снимки: БГНЕС/EPA

Рок легендите AC/DC са завършили работа по своя нов албум. Това твърди радиоводещият Един Трънк, който базира информацията си на източници, близки до австралийската банда.

Вокалистът Брайън Джонсън отново е част от групата, а другата голяма новина е, че новият запис на бандата ще включва рифове на покойния китарист Малкълм Йънг.

Водещият Еди Трънк коментира случващото се около AC/DC със свой слушател, заявявайки, че разполага „с много надежден източник“, който му е споделил какво се случва около групата.

„Той ми заяви, новият им албум е завършен. Те отидоха в Канада и записаха всичко“, сподели Трънк.

Попитан дали е вярно, че музика от покойния Малкълм Йънг ще присъства в албума, Трънк отвърна: „Малкълм има много записани неща, върху които те работиха. Някои от тях ще бъдат вкарани в записа“.

Еди Трънк добави, че на този етап не разполага с информация, кога бихме могли да чуем най-новия албум на легендарната банда от Сидни. Той каза още, че групата няма планове за ново турне.

Фронтменът на Guns N’Roses Аксел Роуз зае мястото на вокалиста Брайън Джонсън, след като последният получи лекарска забрана да участва в турнетата на групата. „Ако те ме искат, вътре съм“, коментира Роуз в интервю през 2016 година.

Повечето отзиви за представянето на Аксел бяха положителни, като той остави отлични впечатления като фронтмен на AC/DC. Все още не е ясно дали групата отново би прибегнала до неговите услуги в бъдеще.

Следващият албум на AC/DC ще бъде 17-и поред за рок иконите. За последно те издадоха "Rock or Bust" през 2014 година. Австралийците са една от най-големите и успешни рок групи в историята на музиката, за което свидетелстват повече от 200 милиона продадени албума в цял свят.

Те са част от класацията на списание Rolling Stone за 100-те най-велики артисти на всички времена.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.

Свързани новини