Last news in Fakti

22 Септември, 2016 09:58 2 547 0

Басистът на АС/DС Клиф Уилямс се пенсионира

  • ac/dc-
  • клиф уилямс-
  • братя йънг

Клиф Уилямс иска заслужена почивка

Басистът на легендарната австралийска група АС/DС Клиф Уилямс съобщи, че приключва музикалната си кариера, съобщи ТАСС. Toвa ще се случи след завършването на световното турне на бандата, твърди сайта на сп.“Ролинг стоун“.

„Това е всичко, дойде време да си тръгна!“, заяви Уилямс. Той разказва за многобройните промени, които настъпиха в лагера на бандата. За малък период от време групата беше напусната от ритъм-китариста Малкълм Йънг, водещия солист Брайън Джонсън и барабаниста Фил Ръд.

„Нещата се променят, но не е в това проблемът. Просто реших да се оттегля и да се занимавам с това, което обикновено правя между гастролите!", каза Уилямс. Музикантът вече смята да излезе в заслужена почивка. Сега той възнамерява да отделя повече време на своето семейство.

Уилямс се присъедини към състава на АС/DС през 1977 г. Бандата е сформирана четири години по-рано от братята Йънг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА