Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 11:31 9 737 25

AC/DC избухват с нов албум (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • ac/dc-
  • аксел роуз-
  • брайън джонсън-
  • ангъс йънг-
  • малкълм йънг

За последно те издадоха "Rock or Bust" през 2014 година

AC/DC избухват с нов албум (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Рок легендите AC/DC са завършили работа по своя нов албум. Това твърди радиоводещият Един Трънк, който базира информацията си на източници, близки до австралийската банда.

Вокалистът Брайън Джонсън отново е част от групата, а другата голяма новина е, че новият запис на бандата ще включва рифове на покойния китарист Малкълм Йънг.

Водещият Еди Трънк коментира случващото се около AC/DC със свой слушател, заявявайки, че разполага „с много надежден източник“, който му е споделил какво се случва около групата.

„Той ми заяви, новият им албум е завършен. Те отидоха в Канада и записаха всичко“, сподели Трънк.

AC/DC избухват с нов албум (ВИДЕО+СНИМКИ)

Попитан дали е вярно, че музика от покойния Малкълм Йънг ще присъства в албума, Трънк отвърна: „Малкълм има много записани неща, върху които те работиха. Някои от тях ще бъдат вкарани в записа“.

Еди Трънк добави, че на този етап не разполага с информация, кога бихме могли да чуем най-новия албум на легендарната банда от Сидни. Той каза още, че групата няма планове за ново турне.

Фронтменът на Guns N’Roses Аксел Роуз зае мястото на вокалиста Брайън Джонсън, след като последният получи лекарска забрана да участва в турнетата на групата. „Ако те ме искат, вътре съм“, коментира Роуз в интервю през 2016 година.

AC/DC избухват с нов албум (ВИДЕО+СНИМКИ)

Повечето отзиви за представянето на Аксел бяха положителни, като той остави отлични впечатления като фронтмен на AC/DC. Все още не е ясно дали групата отново би прибегнала до неговите услуги в бъдеще.

Следващият албум на AC/DC ще бъде 17-и поред за рок иконите. За последно те издадоха "Rock or Bust" през 2014 година. Австралийците са една от най-големите и успешни рок групи в историята на музиката, за което свидетелстват повече от 200 милиона продадени албума в цял свят.

Те са част от класацията на списание Rolling Stone за 100-те най-велики артисти на всички времена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Музикален Критик

    20 13 Отговор
    AC/DC е истината, а не онзи църковния хор Пинк Флойд!

    Коментиран от #14, #19

  • 2 рокфен

    18 4 Отговор
    ....Ало,Критика-ако не осъзнаваш и не умееш да асимилираш Флойд,значи си много,много далече от критериите за стойностна,вечна и прекрасна музика!...Изобщо,не само за посочените!...Жалко за теб и такива музикални ФЕНОВЕ-или-по-скоро-музикални инвалиди......

    Коментиран от #15

  • 3 Tervel bitcoin

    18 4 Отговор
    EXA ТЕ ПРОСТО СА НАЙ ДОБРИТЕ
    и никой не може да го отрече
  • 4 Синдикат на Ало Измамниците

    17 4 Отговор
    Ако те ме искат, вътре съм“, коментира Роуз в интервю......... Не благодарим ти! Звучиш ужасно с напъна си да стигнеш нивото на Брайън.

    Коментиран от #7, #17

  • 5 Сречко

    8 0 Отговор
    Мачкайте, животни!
  • 6 СЪГЛАСЕН СЪМ

    17 6 Отговор
    БРАЯН ДЖОНСЪН ИМА МЪЖКИ ГЛАС - А АКСЕЛ Е ДЖЕНДЪРСКИ
  • 7 Джеймс Хетфиилд

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Има една поговорка ..."всяка жаба да си знае ...гьола ..." Аксел Роуз е мнооооого по-добър от Браян Джонсън ....когато е с Гънс & Роузис и обратно ,Браян Джонсън нищо няма да може да изпее с розите ...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Batushka

    3 12 Отговор
    Диму Боргир му и майката...тия са неслушаеми...като Веско Маринов са ми...

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анонимен

    1 21 Отговор
    Слушаеми бяха допреди 20 години, сега вече са безвъзвратно остарели. Стават за хора, чиито музикални предпочитания за застинали в младостта им. И недейте да говорите, че са невероятни свирачи, защото повечето пауър и мелодет китаристи ще им скрият шапката от свирене. Имат запомнящи се рифове и голяма реклама на старите лаври, но това не е достатъчно за един меломан. .

    Коментиран от #25

  • 12 Московский комсомолец

    12 1 Отговор
    Ха, батюшка гундяев - сатанисти! Нормално е то в русия е пълно със КГБ исти - сатанисти! Гундяев- без White snake, Rainbow, D.I.O., Deep Purple, Black Sabbath, Judas priest, Motorhead, AC/ DC, Accept, Helloween и др. класики, нямаше да ги има ни Slayer, ни Cradle of Filth, ни Dummy Borgir, ни Impaled Nazareth ни Burzum ни Napalm death, ни норвежките Блек метъли! Даже и руските Ария, Чёрное кофе, Круиз и Аркона нямаше да ги има! А AC/DC и Motorhead са незаобиколим фактор в метъла!

    Коментиран от #16

  • 13 Хахо

    6 1 Отговор
    Велика група но Аксел , с тях ужас има ужасен глас.
  • 14 Гзт

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Музикален Критик":

    Какъв църковен хор .Глупости говориш , Флойд ще остане в историята . Австралийците също . Двете групи свирят в различен, стил. И ако не харесваш Флойд значи не разбираш , много от хубава музика.Аз слушам всичко от класическа до джаз , без чалга , рап , и подобни тъпащини. Съвременната музика , от последните години , не става , говоря за поп музиката , и подобни боклуци който правят , новите тъй наречените певци.
  • 15 Гзт

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "рокфен":

    Добре го на соли, този сигурно тях , слуша само.И другите велики групи , са някакви пълнежи за него, Той не разбира от музика. Преди няколко години , Джудас имаха концерт на армията.Имаше една група хлапета дошли да чуят Ковърдейл ,и другите участници бяха , нищо особено за тях .Само snake беше най великата група.✋👍👍👍👍👍👍
  • 16 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Московский комсомолец":

    Интересен опит за ретроспекция на метъл музиката, с много пропуски и сгрешени имена. По твоята логика, ти задължително си пускаш 1 час Бийтълс, ирландски фолк и негърски госпел преди да слушаш съвременен рок, предполагам?

    Коментиран от #23

  • 17 Аце/Дсе

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Да не говорим за покойния и Голям - Бон Скот (Бог да до прости).

    Коментиран от #18, #22

  • 18 Синдикат на Ало Измамниците

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Аце/Дсе":

    🤘🤘🤘 🤘
  • 19 СтарТИРаджия

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Музикален Критик":

    Сложих ти минус! Ама не щото Диси са зле. Напротив: шапки долу, ама към тях задължително Мейдън и Металика, а като първа "резерва" Хелоуин! Тези четирите не вървят един без друг, а всеки праведен не е къмплийт без тях в сърцето!!!

    Коментиран от #21

  • 20 гощо

    2 0 Отговор
    Велики!
  • 21 Анархия

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "СтарТИРаджия":

    Забрави MANOWAR!!! 🎸 Също една велика група със незабравими балади! 🎸

    Коментиран от #24

  • 22 Rock and roll

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Аце/Дсе":

    А-це/Де-це - за да сме по-точни! 🎸 По велик от Бон Скот няма! Незаменим и незабравим, с уникален глас и див, налудничав поглед! 👹 Истински австралийски рокаджия и купонджия! 👅 Гениален фронтмен! 🤘
  • 23 Аугусто Пиночет

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Анонимен":

    А Бийтълс не, но Little Richard, Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Bill Haley and his comet's, Status Quo, Jimmy Hendrix experience с други думи- рокерска музика!
  • 24 Аугусто Пиночет

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Анархия":

    И педофил китарист! Много ми паднаха в очите!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.