Отидете към основна версия

11 241 13

Звезда от „Игра на тронове“: Мразех себе си

  • игра на тронове-
  • мразех-
  • мейзи уилямс-
  • аря старк-
  • актриса-
  • звезда

Искам да водя нормален живот, разкри актрисата

Снимка: БГНЕС/ EPA

Звездата от хитовия сериал „Игра на тронове“ Мейзи Уилямс, играеща Аря Старк, разкри мрачни подробности за живота си, споделяйки, че в момент от живота си е мразела себе си.

22-годишната британска актриса е един от ключовите персонажи в сериала, който счупи всички рекорди в телевизията. Не всичко обаче е блясък и щастие около звездите от сериала. Мейзи Уилямс разкри пред Happy Place, че е била нещастна, и е мразела себе си.

През изминалата година не бях доволна от себе си и бях много нещастна, разказа актрисата. По думите ѝ в нейния личен живот е преживяла истински откровения и добави, че не е можела да се преструва, че всичко е наред. ''.''Има нощи, в които лежа на леглото си, примерно в 23 часа, и си казвам всички неща, които мразя в себе си, каза още Мейзи Уилямс.

Младата актриса, играеща Аря Старк, все пак заяви, че има голям прогрес по отношение на самочувствието и психическото здраве. Мейзи Уилямс подчерта, че не иска да е част от „този луд, луд свят“ (визирайки холивудския начин на живот), защото не си заслужава. Британката повече не иска да е под светлините на прожекторите. Наскоро друга от звездите в „Игра на тронове“ - Софи Търнър, играеща Санса Старк, разкри, че е била в тежка депресия и дори е обмисляла самоубийство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини