Last news in Fakti

17 Април, 2019 14:17 4 205 5

Звезда от „Игра на тронове“ обмисляла самоубийство

  • игра на тронове-
  • звезда-
  • актриса-
  • софи търнър-
  • депресия

Актрисата е била в депресия

Звезда от „Игра на тронове“ обмисляла самоубийство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Една от звездите в хитовия сериал „Игра на тронове“ - Софи Търнър, играеща Санса Старк, е била в тежка депресия и дори е обмисляла самоубийство, предаде Си Ен Ен.

Английската актриса разкри в интервю пред Фил Макгроу, че на 17-годишна възраст е изпаднала в тежка депресия. Звездата заяви, че е било истинско предизвикателство за нея дори да стане от леглото и да излезе навън. Често в тази възраст е обмисляла да сложи край на живота си.

23-годишната Софи Търнър разкри, че катализатор за нейната депресия са били социалните мрежи. В тийнейджърската си възраст актрисата била със забавен метаболизъм и започнала да качва килограми. По това време обръщала голямо внимание на негативните коментари в социалните мрежи за външния вид и ролята ѝ в сериала, което довело и до депресията.

Друга причина е, че нейните приятели се преместили, докато тя снимала „Игра на тронове“ и живеела заедно със своите родители. Софи Търнър посочи, че в момента „обича себе си“ и се чувства много по-добре, след като е преминала и терапия. Нейният годеник – музикантът Джо Джонас, също ѝ помага да се радва на живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    6 17 Отговор
    Изгледах един епизод преди 3 години. Ако някой ме накара да изгледам още един епизод от тази боза - и аз ще започна да обмислям самоубийство.

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 фжр

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Аз винаги го гледам пиян или напушен и нямам проблеми - пробвай! Така станах и баща ))
  • 3 Пръч

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Баце, гледай си 'Майка" по БТВ и недей да експериментираш...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Брейнуашинг

    0 0 Отговор
    Символика, интриги, убийства, битки, войни, зрелища, порнография, щипка добро, за заблуда на зрителите. Камера......!