Отидете към основна версия

1 834 3

Бритни повече не иска баща си за настойник

  • бритни спиърс-
  • баща-
  • настойник-
  • закон

Певицата се опитва да се освободи от настойничеството на баща си

Снимка: Shutterstock

Повече от десет години след като съдът застави бащата на Бритни Спиърс – Джейми за неин настойник, който ръководи личните и професионалните ѝ дела, Бритни се опитва да промени условията на споразумението, пише dariknews.bg.

От прословутата ѝ поредица от публични сривове и провали през 2008 г. 38-годишната поп звезда живее в Калифорния според одобрено от съда законно настойничество, и животът ѝ до голяма степен е управляван от баща ѝ - както професионалния, така и личния.

Много от феновете ѝ създадоха в социалните мрежи движението #FreeBritney, вярвайки, че изпълнителката, стартирала кариерата си като тийнейджърка и достигнала световна слава, изпраща кодирани съобщения през профила си в Инстаграм, молейки за помощ.
 
Спиърс - известна с хитове като "Toxic" и "Baby One More Time" и назначеният ѝ от съда адвокат досега не полагаха почти никакви усилия да променят ситуацията с настойничеството.

Адвокатът на Бритни - Ингхам заяви пред медиите, че е внесъл в съда документи, за да отстрани бащата на певицата от настойничество и желанието ѝ неин настойник да е асистентът ѝ Джоди Монтгомъри. Монтгомъри временно контролира делата на Спиърс от близо година, тъй като бащата на звездата се бори със сериозни здравословни проблеми.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини