Last news in Fakti

20 Август, 2020 13:18 1 830 3

Бритни повече не иска баща си за настойник

  • бритни спиърс-
  • баща-
  • настойник-
  • закон

Певицата се опитва да се освободи от настойничеството на баща си

Бритни повече не иска баща си за настойник - 1
Снимка: Shutterstock

Повече от десет години след като съдът застави бащата на Бритни Спиърс – Джейми за неин настойник, който ръководи личните и професионалните ѝ дела, Бритни се опитва да промени условията на споразумението, пише dariknews.bg.

От прословутата ѝ поредица от публични сривове и провали през 2008 г. 38-годишната поп звезда живее в Калифорния според одобрено от съда законно настойничество, и животът ѝ до голяма степен е управляван от баща ѝ - както професионалния, така и личния.

Много от феновете ѝ създадоха в социалните мрежи движението #FreeBritney, вярвайки, че изпълнителката, стартирала кариерата си като тийнейджърка и достигнала световна слава, изпраща кодирани съобщения през профила си в Инстаграм, молейки за помощ.
 
Спиърс - известна с хитове като "Toxic" и "Baby One More Time" и назначеният ѝ от съда адвокат досега не полагаха почти никакви усилия да променят ситуацията с настойничеството.

Адвокатът на Бритни - Ингхам заяви пред медиите, че е внесъл в съда документи, за да отстрани бащата на певицата от настойничество и желанието ѝ неин настойник да е асистентът ѝ Джоди Монтгомъри. Монтгомъри временно контролира делата на Спиърс от близо година, тъй като бащата на звездата се бори със сериозни здравословни проблеми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just so you guys know these aren’t old ... check the date at the top of the 2nd pic 📸😉🙃🙃😘 !!!!

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears) на Авг 14, 2020 в 4:33 PDT


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 въпросче

    1 3 Отговор
    Защо на Британи са й мръсни ръцете? Има течни сапуни и пръскала.
  • 3 КОЛКО УИОВЕ ТРЯБВАШЕ ДА

    1 2 Отговор
    ИЗЯДЕ ЗА ДА И ДОЙДЕ АКЪЛА. ..ЗА ДА СЕ НАУЧИ ДА РАБОТИ С ПАРИ. ..ПАК И БАЩА И НЯМА ДА Е ВЕЧНО ЖИВ. .