Last news in Fakti

13 Септември, 2023 16:32 1 139 4

Бащата на Бионсе идва за пръв път в България като гост-лектор

  • бионсе-
  • бийонсе-
  • матю ноулс-
  • баща-
  • музикална конференция-
  • soalive

Д-р Матю Ноулс ще бъде основен лектор в международната музикална конференция SoAlive Music Conference 2023

Легендата Д-р Матю Ноулс ще бъде основен лектор в международната музикална конференция SoAlive Music Conference 2023, която ще се проведе от 19 до 21 октомври в София, съобщават организаторите. Първото посещение на д-р Ноулс не само в България, но и на Балканския полуостров, е зелена светлина за нарастващия потенциал и значимост на географския регион в световната музикална карта.

Д-р Матю Ноулс е двигателят на невероятния успех на една от най-продаваните женски групи в света за всички времена – „Destiny's Child“.

Бащата на суперзвездата Бионсе е много повече от музикален мениджър – той е автор, университетски преподавател, лектор, общественик, предприемач, музикален магнат. Д-р Ноулс е основател на реномирания музикален и филмов конгломерат с продажби, надхвърлящи 450 милиона копия – „Music World Entertainment“.

Визионерският му подход допринася за развитието на звездната музикална кариера на двете му дъщери - Бионсе и Соланж. Д-р Ноулс е носител на редица награди за постиженията си в бизнеса и музикалната индустрия, включително има своето почетно място в престижната „Зала на славата на R&B музиката“.

„Участието на д-р Ноулс е не само потвърждение за качествената работата, която вършим в музикалната индустрия в България, но и доказателство за нарастващия потенциал на музикалния бизнес на Балканите като цяло“, коментира Рут Колева, организатор на музикалната конференция SoAlive.

В събитието ще вземат участие десетки световни и български експерти от различни сегменти на музикалната индустрия. Програмата на SoAlive Music Conference 2023 ще бъде разделена в три основни направления – конферентна част, концертна програма и филмови прожекции. Основните локации, на които ще се провеждат събитията са Зала 2 на НДК, Sofia Live Club, club *MIXTAPE 5* и открити части около НДК.

Мащабната конференция обединява голяма част от местните бизнеси и организации, свързани с музиката у нас. Сред основните партньори на конференцията са „Профон“, „Българска музикална асоциация“, „Музикаутор“, „Sofia Lights“, Мария Габриел и други.

SoAlive Music Conference 2023 се осъществява с подкрепата на Национален Фонд Култура, Министерство на Културата, Музикаутор и Министерство на Туризма. Билетите за SoAlive Music Conference 2023 могат да бъдат закупени чрез официалния уебсайт на събитието.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зеленчук

    0 0 Отговор
    И какво ще ни бионсира и лектува тоя змей?
  • 2 ЕДин

    1 0 Отговор
    И ... каква ще е лекцията ? "Как направих Бионсе"!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ха ха ха ха ха ха

    0 0 Отговор
    Та от бла-бла бащата на бионсе и бла-бла доктор, магнат и музикален дракон не разбрах, препРодавател по какво точно е тоя ?.?