Отидете към основна версия

3 788 8

Наско от Б.Т.Р. на 50

  • б.т.р.-
  • бтр-
  • наско-
  • 50 години-
  • рожден ден-
  • музикант-
  • атанас пенев

Рок музикантът изобщо не се чувства възрастен, но ще остави голямото парти за 51-вата си година

Снимка Архив: БГНЕС

Тази седмица е "Безкраен празник" (бел.авт. заглавие на книгата на Ърнест Хемингуей, която се състои от спомени на писателя) за българския рок. Днес своя 50-и рожден ден празнува вокалистът на най-яката съвременна рок банда у нас Б.Т.Р. - Атанас Пенев, когото всички знаят като Наско, пише сайтът life.dir.bg.

Момчето, което не спира да дава най-доброто от себе си в музиката и в живота вече толкова години, изобщо не се чувства възрастен, а само пораснал. В него младежкият дух и уроците на времето са си дали една много приятна среща, която завладява хората около него, когато говори, по същия начин, както умее да го прави и когато пее.

Срещаме се с Наско в навечерието на 50-ия му рожден ден, за да ни разкаже за своята лична равносметка, за уроците, които е научил и които е дал на вече порасналата си дъщеря, за съпругата му, която винаги е била точният човек за него и за музиката, която с Б.Т.Р. правят вече повече от 25 години. За музиката, която е възпитала вкуса му, за онази, която го кара да лети и за онази, която го прави толкова земен. За музиката, която кара почитателите на Б.Т.Р. да тръпнат в очакване на новия албум на групата и на нови концерти. Феновете на бандата могат да бъдат спокойни и щастливи, защото нов албум на групата ще има и то съвсем скоро.

За 50-тата си годишнина музикантът споделя: "От една страна това е един много хубав момент от живота - този юбилей, макар че за целия свят периодът не е много хубав. Но аз се старая да не обръщам внимание на лошото, а само на позитивните неща, на онези, които носят радост, познание, самоусъвършенстване."

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини