Отидете към основна версия

6 651 7

Блус дивата Бет Харт остави без дъх публиката в София (ВИДЕО)

  • бет храт-
  • концерт-
  • блус-
  • рок-
  • турне

Харт е първият чуждестранен изпълнител, пристигнал в България, след прекъсването заради COVID-19

Снимка: БГНЕС/ EPA

Кралицата на рока и блуса Бет Харт остави без дъх публиката в София. След няколко отлагания на концерта ѝ звездата събра хиляди почитатели на стадион „Юнак”. Харт е първият чуждестранен изпълнител, който дойде на българска сцена след едногодишното прекъсване, наложено от пандемията от COVID-19, предава NOVA.

Несъмнено Бет Харт е изпълнителят с най-близка връзка с публиката. Това не е първата среща на певицата с българските ѝ почитатели. Публиката все още помни емоциите, които изживя в препълнената Зала 1 на НДК през 2018 година, когато певицата отново вдигна на крака няколко хиляди души.

Турнето, с което Бет ще обиколи Европа и Америка, се нарича The Thankful Tour - като благодарност към живота, към музиката, към Бог. Такава, каквато е Бет Харт – благодарна, искрена, даваща и много обичаща.

Бет е разпозната като емблема на цяло поколение - главозамайващ вокалист с уникален тембър, виртуоз на пианото, многолик музикант, преминаващ от джаз и блус до R&B и рок звучене, текстописец и автор на музика. Заедно с нея една сцена са споделяли легенди на китарата като Слаш, Джо Бонамаса и Бъди Гай.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.

Свързани новини