Last news in Fakti

26 Август, 2021 09:27 6 622 7

Блус дивата Бет Харт остави без дъх публиката в София (ВИДЕО)

  • бет храт-
  • концерт-
  • блус-
  • рок-
  • турне

Харт е първият чуждестранен изпълнител, пристигнал в България, след прекъсването заради COVID-19

Блус дивата Бет Харт остави без дъх публиката в София (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кралицата на рока и блуса Бет Харт остави без дъх публиката в София. След няколко отлагания на концерта ѝ звездата събра хиляди почитатели на стадион „Юнак”. Харт е първият чуждестранен изпълнител, който дойде на българска сцена след едногодишното прекъсване, наложено от пандемията от COVID-19, предава NOVA.

Несъмнено Бет Харт е изпълнителят с най-близка връзка с публиката. Това не е първата среща на певицата с българските ѝ почитатели. Публиката все още помни емоциите, които изживя в препълнената Зала 1 на НДК през 2018 година, когато певицата отново вдигна на крака няколко хиляди души.

Турнето, с което Бет ще обиколи Европа и Америка, се нарича The Thankful Tour - като благодарност към живота, към музиката, към Бог. Такава, каквато е Бет Харт – благодарна, искрена, даваща и много обичаща.

Бет е разпозната като емблема на цяло поколение - главозамайващ вокалист с уникален тембър, виртуоз на пианото, многолик музикант, преминаващ от джаз и блус до R&B и рок звучене, текстописец и автор на музика. Заедно с нея една сцена са споделяли легенди на китарата като Слаш, Джо Бонамаса и Бъди Гай.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дива и щастлива

    4 3 Отговор
    Направо ни задъха, ама и ние бая я поклатихме.
  • 2 гледам и не чувам с ушите си

    3 1 Отговор
    Със сигурност ги е оставила без дъх от видеото не се чува нито звук !?
  • 3 Пешо Папура

    12 2 Отговор
    Много е добра. Гласът и е близък с този на Тина Търнър. За мен лично кавърът на
    Nutbush City Limits е по-добър от оригинала. В този запис, направен в студио на Санторини е в компанията на извънземни музиканти- Антон Фиг, Блонди Чаплин, Джо Бонамаса, Арни Ширнбаум..можем само да съжаляваме че пътищата и с Джо Бонамаса се разделиха..Уникален глас, уникална певица

  • 4 Delia

    2 0 Отговор
    Видеото ви е заглушено. Моля да го оправите. Иначе новината ви няма никакъв смисъл.
  • 5 Маги

    5 0 Отговор
    Невероятен концерт беше! Бет е велика!
  • 6 бай иван

    0 0 Отговор
    българска музика няма ли та да слушаме някакви откачалки и наркомани

    Коментиран от #7

  • 7 Пешо Папура

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "бай иван":

    Има бе, деде, има. Кеф ти Азис, кеф ти Софка..пък и нещо от Любка Рондева може да намериш в тубата. За всекиго по нещо. А това, че си объркАл посоките, вече си е твой проблем.Те, има и за тебе бе деде...