Отидете към основна версия

1 864 7

Стотици в Добрич аплодираха Лили Иванова (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • лили иванова-
  • публика-
  • концерт-
  • турне-
  • добрич

След като всички редовни билети бяха изкупени, за закупуване бяха пуснати и билети за правостоящи

Стотици почитатели аплодираха на крака Лили Иванова на концерта ѝ в Добрич, предава БТА.

Спортна зала „Добротица“ бе пълна, след като предвидените 1200 билета бяха разпродадени в началото на месеца, а часове преди събитието от екипа на певицата обявиха, че поради засиления интерес ще бъдат допуснати и ограничен брой правостоящи зрители.

Заедно с естрадната прима на сцената излязоха музикантите от „Ли Оркестра“ – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио "ЛаТиДа" (беквокали).

Лили Иванова изпълни песни от последния си миниалбум „Чуй душата ми“ като „Присъда“ и „Без контрол“, а десетки пяха с нея хитове, сред които „За тебе бях“, „Щурче“, „Този свят е жена“ и „Искам те“. В знак на признателност тя слезе сред публиката и обеща да се върне отново в Добрич.

Като „уникално преживяване“ описа концерта Вяра Иванова. Билетите са изненада от нейния 23-годишен син Мариан Николов.

„Благодаря на сина ми за възможността да я гледам на живо. Лили Иванова е любимата изпълнителка на баща му, който приживе не можа да я слуша, но той беше с нас тази вечер. Адмирации за енергията, с която тя ни зареди“, сподели Вяра Иванова. „Аз също се занимавам с музика, затова съм благодарен, че мога да гледам такъв артист и да почерпя опит на живо“, каза синът ѝ, цитиран от агенцията.

След Добрич националното турне на Лили Иванова, което започна на 14 април в родния ѝ град Кубрат, продължава в Смолян – на 20 ноември, Кърджали – на 21 ноември, София – на 4 декември и Панагюрище – на 11 декември.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини