Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 10:28 1 853 7

Стотици в Добрич аплодираха Лили Иванова (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • лили иванова-
  • публика-
  • концерт-
  • турне-
  • добрич

След като всички редовни билети бяха изкупени, за закупуване бяха пуснати и билети за правостоящи

Стотици почитатели аплодираха на крака Лили Иванова на концерта ѝ в Добрич, предава БТА.

Спортна зала „Добротица“ бе пълна, след като предвидените 1200 билета бяха разпродадени в началото на месеца, а часове преди събитието от екипа на певицата обявиха, че поради засиления интерес ще бъдат допуснати и ограничен брой правостоящи зрители.

Заедно с естрадната прима на сцената излязоха музикантите от „Ли Оркестра“ – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио "ЛаТиДа" (беквокали).

Лили Иванова изпълни песни от последния си миниалбум „Чуй душата ми“ като „Присъда“ и „Без контрол“, а десетки пяха с нея хитове, сред които „За тебе бях“, „Щурче“, „Този свят е жена“ и „Искам те“. В знак на признателност тя слезе сред публиката и обеща да се върне отново в Добрич.

Като „уникално преживяване“ описа концерта Вяра Иванова. Билетите са изненада от нейния 23-годишен син Мариан Николов.

„Благодаря на сина ми за възможността да я гледам на живо. Лили Иванова е любимата изпълнителка на баща му, който приживе не можа да я слуша, но той беше с нас тази вечер. Адмирации за енергията, с която тя ни зареди“, сподели Вяра Иванова. „Аз също се занимавам с музика, затова съм благодарен, че мога да гледам такъв артист и да почерпя опит на живо“, каза синът ѝ, цитиран от агенцията.

След Добрич националното турне на Лили Иванова, което започна на 14 април в родния ѝ град Кубрат, продължава в Смолян – на 20 ноември, Кърджали – на 21 ноември, София – на 4 декември и Панагюрище – на 11 декември.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕГЕ ФЕНОМЕН🤔

    1 6 Отговор
    ....да не си купиш ЕДНА бучка сирене и една пита кашкавал ....а да ги дадеш за билет за „концерт” на (..83+)апропо КОЙТО ще го дават ПЕТ пъти по телевизията☝

    Коментиран от #3, #4

  • 2 ГОЛЯМ СМЯХ

    3 5 Отговор
    ползват се само стари концертни зали от лошия комунизъм, новите демократи за 33 години нито една зала не са построили , демокрация по говедарски е това

    Коментиран от #5

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "БЕГЕ ФЕНОМЕН🤔":

    вие имате ли телевизор? а плащате ли данък за телевизията?
  • 4 Беловеца

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "БЕГЕ ФЕНОМЕН🤔":

    То по телевизията също излъчват кашкавали и сирена,резни си па апни.
  • 5 един

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГОЛЯМ СМЯХ":

    И защо да строят зали като комунистите изгониха в чужбина над 2млн. българи? Значи населението намаля драстично,ние нови зали ще строим!?Освен това,тия зали са строени с парите на всички българи!Комунистите след 1944год. да не би да започнаха на гола поляна,национализираха всички фабрики,банки,магазини,завод за самолетостроене в Ловеч,зем.земи и инвентар и т.н.!Национализираха/окрадоха точната дума/ и пенсионния фонд с млн.левове осигуровки,и ти си тръгнал да ми говориш за зали!
  • 6 Тервел

    2 2 Отговор
    Археологически музей ли са откривали?
  • 7 МайкАлънПатън

    0 0 Отговор
    Страхотна певица ! Но си спомням , когато дойдоха промените , тя се изтъпанчи на първа линия в митинги на СДС ! Гадно е да плюеш срещу тези , чиято галеница си била над 30 години , чиято булка си била и чиито привилегии и облаги си ползвала ! Едно е да си добър певец , друго да си достоен човек !