Отидете към основна версия

17 165 15

Мъж отива за обрязване, събужда се без пенис

  • обрязване-
  • сюнет-
  • пенис

Не по-малко изненадана се оказала съпругата на Джони Ли Банкс – Зелда Банкс, която с ужас установила, че съпругът й няма с какво да изпълнява своите задължения

56-годишният Джони Ли Банкс от американския щат Алабама решил да разнообрази половия си живот като се обреже, съобщават местни медии.

Той обаче с учудване установил след като се събудил след операцията, че вместо с „малко кожа“ се е разделил и с пениса си.

Не по-малко изненадана се оказала съпругата на Джони Ли Банкс – Зелда Банкс, която с ужас установила, че съпругът й няма с какво да изпълнява своите задължения.

Операцията се случила през юни и семейството със седмици се чудело дали да повдигне иск срещу двамата доктори от местната урологична клиника, които присъствали на ампутацията на мъжкото достойнство на г-н Банкс.

Все пак те се решили на дело срещу лекарите след като съпрузите не получили отговор какво е наложило премахването на пениса, заяви адвокатът на съпрузите Джон Грейвс.

От болницата лаконично обявиха, че ще се защитят в съда от клеветите. В момента не се съобщава за каква сума е искът.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 26 юноши починаха след обрязване в ЮАР

    След традиционна церемония за посвещаване в мъжество 26 юноши в Република Южна Африка починаха, а още 104 са хоспитализирани поради обезводняване, ...
    08.07.2014
    24 595
    16
  • За кожата на един юноша

      В Германия разгорещено дебатират около обрязването на еврейски и мюсюлмански момчета; в някои арабски страни пък се лее кръв заради филм ...
    15.09.2012
    4 768
    5