Отидете към основна версия

33 480 21

Студентка финансира пътешествието си в Китай чрез секс услуги

  • китайска-
  • студентка-
  • секс услуги-
  • пътуване-
  • китай-
  • ю пен

19-годишната Ю Пен търси с обява млади, хубави и богати мъже, които да поемат разноските по воаяжа й

19-годишна студентка от Шанхай предизвика общественото негодувание в Китай с предложението си да се отплати със секс услуги на мъже в различни градове на страната, които поемат луксозното й пътуване и пребиваване по тези места, съобщи „Дейли Мейл“.

Пътешественичката на име Ю Пен публикувала обява в Интернет, че си търси временни гаджета, които трябва да отговарят на няколко условия: да изглеждат добре, да са по-високи от 175 см, по-млади от 30 години и, разбира се – да са заможни. „Те трябва да платят за пътуването ми до техния град и всички разходи там, при това проявявайки щедрост“, написала тя, намеквайки, че няма нищо против скъпите подаръци. В замяна на това мъжете ще получат цяла любовна нощ с момичето, безпрекословното й внимание и възможността да се покажат в компанията на истинска красавица.

Студентката обяснява, че вече е обиколила по този начин целия Изотчен Китай, но сега иска да разгледа и останалите части на страната. Тя нямала възможност самостоятелно да финансира подобно пътешествие.

Според местното интернет-общество подобно предлагане на секс срещу заплащане се нарича проституция. Впоследствие обаче се оказало, че това е реклама вирус на онлайн приложение за запознанства, разкри Shanghaiist. Съответните органи в страната решили, че рекламата е непристойна и блокирали приложението.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини