Отидете към основна версия

5 058 1

Медицински център „Оксилайф-София" отвори врати в София

  • медицински център-
  • „оксилайф-софия"-
  • врати-
  • софия

Новооткритата клиника разполага с последно поколение3Д ултразвуков скенер

Медицински център „Оксилайф-София" отвори врати в София. Новооткритата клиника разполага с последно поколение3Д ултразвуков скенер. Аcyson S 2000-ABVS на SIMENS,както и с една от най-големите барокамери в страната.

Сред най -впечатляващите  апарати от оборудването на ‘Оксилайф” се открояват последно поколение 3Д ултразвуков скенер за изследване на млечната жлеза от SIMENS, както и 14-местната барокамера, с която клиниката разполага.

Acuson S 2000-ABVS от SIMENS е първият по рода си апарат, с който преглеът на гърдата е неинвазивен и напълно безболезнен, аизображенията-изключително детайлни.Сред предимствата на новата технология е нейната прецизност и възможността за точна локация на туморното образувание  в 3Д. Изображенията от прегледа могат да бъдат запазени и видени  от повече от един лекар.Основен плюс на апарата е безвредното  диагностициране, което го прави отлично средство за профилактика на най- разпространеното раково заболяване сред жените в България.Причината е че при прегледа рентгеново  лъчение не се прилага. За диагностика на млечната жлеза апаратурата се използва от двама от най-известните специалисти в България. Това са д-р Гергов- началникна Клиниката по образна диагностика при СБАЛО София и колегата му д-р Катерински - бивш дългогодишен директор на Диагностично-консултативния блок към СБАЛО-София.Медицински  център Оксилайф - София разполага с уникална двусекторна барокамера с общ капацитет 14  места която се използва за комплексно лечение на газова емболия, изгаряния, некротични инфекции,остри нарушения на кръвообращението в централната артерия на ретината и нейните клонове, екземи, невродермит, псориазис и други дерматози, както и още редица други заболявания. Д-р Златев сподели, че хипербалната оксигенация повишава работособността, подобрява обмяната на веществата, подмладява кожата и укрепва организма.

Медицински център „Оксилайф- София” разполага и със кабинет за кинезитерапия и физиотерапия, със съвременна апаратура за ниско-и високочестотна  терапия, ултразвук, апарати за раздвижване на долни крайници и лимфен дренаж. Прилагасе инфилтрации с депо - кортизонови медикаменти на периферни стави.Кабинет по хронични белодробни болести и функционално изследване на дишането., както и кабинет за кардиотелеметрия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини