Отидете към основна версия

4 291 5

Чудовището от Лох Нес – легенда или истина (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • чудовище-
  • снимки-
  • лох нес-
  • езеро

„Неси“ беше заснета от стара двойка

Чудовището от Лох Нес – легенда или истина. Този стар спор беше възбуден отново, пише британският в. „Експрес“.

Двойка пенсионери от Австралия са виновниците спорът за Лох Нес да е на дневен ред. Става дума за Питър Джаксън, 64-годишен пенсиониран инженер, и неговата съпруга, Филипа Уърйн, 60-годишен пенсиониран адвокат, от Сидни, Австралия, минавали покрай огромното сладководно езеро Лох Нес в шотландските планини, когато забелязали „нещо голямо и бързо да се движи във водата“.

Старата двойка отбила от пътя и с помощта на мобилен телефон успяла да заснеме няколко изключителни снимки на чудновато създание, плуващо във ледените води.

Това се случило в 17.18 ч., на около четири мили южно от руините на замъка Уркхарт – едно от най-посещаваните места от туристи, надяващи се да видят със собствените си очи легендарното морско чудовище от Лох Нес.

"Знам, че видях нещо, нещо голямо, така че ще държа ума си отворен за всички възможни обяснения на това, на което аз и жена ми станахме свидетели", казва Питър.

Гари Камбъл, регистратор на наблюденията в Лох Нес, заяви: "Страхотно е, че технологията на смартфоните отново позволи на посетителите в района да заснемат нещо необичайно в езерото.“

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини