Отидете към основна версия

1 660 8

Отнеха териерът на баба, нападнал куриер

  • териер-
  • куриер-
  • нападнат

Седем полицаи нахлули в къщата на възрастна жена, за да й отнемат "опасния" йоркширски териер

Полиция нахлу в дома на 73-годишна жена, след като малкия "свиреп" Алфи нападнал куриера, който й носел доставка, съобщава Metro.

"Дивият звяр" се затичал към куриера, който паднал на земята, крещейки "Ще ме убие!", според собственичката на кучето Клаудия Сетимо.

Тя разказва как полицаите дошли да вземат кучето й, Алфи, който тежи по-малко от камък, след като малкият териер "нападнал" мъжа с доставката. Той побягнал от градината на 73-годишната жена и паднал, когато дребното животно скочило към него.
Клаудия, от Кингстън, Югозападен Лондон, обяснява ситуацията:

"Веднага щом видя кучето ми, той започна да крещи като луд, че то ще го убие. Той крещеше толкова силно, че хората наоколо помислиха, че някой наистина е нападнат."

Човекът имал само драскотина на кръста, вероятно причинена при падането му на земята. Въпреки минималната травма куриерът настоявал да бъде отведен в болницата.

Според възрастната жена, която живее сама с Алфи, това се е случило, само защото той е започнал да бяга и паднал в градината.

Клаудия Сетимо твърди, че полицията е взела десетгодишния Алфи поради инцидента в края на юни, и не са се появили до миналия петък.

'В шок съм. Страдам от тревожност и стрес, и инцидентът ми се отрази още по-зле. Наистина беше впечатляващо да дойдат толкова много хора за такова малко куче. Отнесоха се с мен като с престъпник, какъвто аз не съм," оплаква се г-жа Сетимо.

Териерът Алфи живее с нея от бебе, сега й е отнет и тя не знае кога ще го види отново.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Сенатор е бил нападнат в дома си

    Американският сенатор Ранд Пол е бил нападнат в дома си, съобщи NBC. Инцидентът е станал в неговия дом в Боулинг грийн, Кентъки. Нападението е било ...
    05.11.2017
    942
    0