Отидете към основна версия

8 632 31

2012 -та апокалипсис и ново начало

  • софия-
  • 2012 година-
  • маг селена-
  • цифрата пет

Маг Селена, един от известните окултисти и ясновидка, охарактеризира Новата 2012 година като година на новото начало и раждане, а така също и доста апокалиптична, сложна и трудна за човечеството.

Как можем да определим 2012 година - като годината на промяната или годината на спасението?

2012, като се редуцират цифрите, се получава пет. Цифрата пет обикновено я класифицират като благоприятна цифра на богатство и придобивки и т.н., на раждане, на сътворяване. Но това може да се разгледа в поне два аспекта – раждане на новото, сътворяване на нов режим, нова икономическа система, нов живот. В същото време цифрата пет носи злополука, катастрофа, смърт, преобразуване. Освен за човечеството, тази злополука, катастрофа или смърт ще се отнася и към водещата система, която моделира и програмира живота на човечеството.

През годината ще има смърт, болести, разпространение масово на вируси, бактерии. Това, което се говори, е че така нареченото „тайно правителство”, ще се опита да намали броя на човечеството на 500 милиона, за да бъде то по-лесно за контрол. Ще има сблъсъци на две-три сили тук на Земята и една или две с космически произход.

Промените, които ще станат през 2012 година са свързани с разкриването  на факта, че човечеството е било поробено от, бих казала, буквално няколко човека; за намесата на злонамерени извънземни; за присъствието на същите много отдавна тук; за съвместната работа на „правителството” с тях и редица подобни в това отношения вести.

Финансовите структури продължават да рухват, това също ще бъде оповестено официално през 2012 година. Може да има и разкриване на живота извън Земята, разкриването на манипулациите с хората, разкриването на това, че хората започнаха да се осъзнават в голям процент; разкриването как са били подтиснати техните функции по Божие предназначение.

 

Като цяло каква ще бъде годината за България?

Годината, като цяло за България, ще е и разрушителна и опустошителна и продажническа по отношение на политици и в същото време ще се характеризира със събуждане на народа, протести. Възможно е падане на правителството още през първата половина на годината.

 

А кой ще дойде на мястото на това правителство, според Вас?

Не смея да кажа. Възможно е да е жена.

 

Меглена Кунева ли визирате? Тя ще направи ли нова партия?

Партиите драстично ще бъдат намалени като бройка, като капацитет. Не бих казала, обаче, че жената, която ще ни управлява е Меглена Кунева. И при президентската двойка ще има промяна.

 

Конкретно в България очакват ли се катаклизми?

Какъв по-голям катаклизъм от присъствието на Шеврон в България. Какъв по-голям катаклизъм от този сценарий с шистовия газ, дето го няма.

Но трябва да кажа, че колкото и апокалиптично да изглежда всичко, толкова е и добра тенденцията за промяна към новата епоха, към златната епоха, защото в извънземието има летателни кораби, които само с едно мръдване на един лъч могат да неутрализират болните мозъци, желаещи да ликвидират Земята и човечеството.

 

В Ловеч започна производство на  китайски автомобили. Доколко ще бъде успешно то през 2012 г.?

Тепърва китайската промишленост ще се налага не само тук. Русия, Китай, Япония и Бразилия ще станат водещи на световно ниво. Ще има много добра тенденция за развитие на китайското производство.

 

Ще продължи ли спадът на имотния пазар у нас?

Смятам, че след около две години ще настъпи стабилизиране, защото предполагам, че тепърва ще има разкритие на нова валута. Най –вероятно новата валута ще е свързана с юана (Юанът е официалната валута на Китай – бел.ред.)

 

2011 година съотнесена спрямо 2012 г., коя ще бъде по-трудна в икономически план?

2012 година ще бъде най-трудната година, защото всички тези промени налагат разместване в пластовете. Водят се някакви климатични и апокалиптични битки – земетресения, образуване на цунами, тежки заболявания. Не изключвам и използването на бактериологично оръжие над Китай или другаде.

 

Ще бъде ли открито лекарство срещу СПИН?

Лекарство има, но тайните служби го пазят. Има, защото СПИН-а е създаден с цел избиване на човечеството, но има създаден серум, който лекува болестта.

 

Ще е ли успешна Олимпиадата в Лондон за българските спортисти?

Не, тя ще е много тежка и тогава ще се развият най-тежките събития на Земното кълбо.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Най-абсурдните пророчества

    Компютрите нямат никакво бъдеще, атомната бомба е пълна утопия, а Обединението на Германия никога няма да се състои. Това са само част от най-неточ ...
    31.12.2011
    2 033
    1