Last news in Fakti

31 Декември, 2011 14:00 8 615 31

2012 -та апокалипсис и ново начало

  • софия-
  • 2012 година-
  • маг селена-
  • цифрата пет

Маг Селена, един от известните окултисти и ясновидка, охарактеризира Новата 2012 година като година на новото начало и раждане, а така също и доста апокалиптична, сложна и трудна за човечеството.

Как можем да определим 2012 година - като годината на промяната или годината на спасението?

2012, като се редуцират цифрите, се получава пет. Цифрата пет обикновено я класифицират като благоприятна цифра на богатство и придобивки и т.н., на раждане, на сътворяване. Но това може да се разгледа в поне два аспекта – раждане на новото, сътворяване на нов режим, нова икономическа система, нов живот. В същото време цифрата пет носи злополука, катастрофа, смърт, преобразуване. Освен за човечеството, тази злополука, катастрофа или смърт ще се отнася и към водещата система, която моделира и програмира живота на човечеството.

През годината ще има смърт, болести, разпространение масово на вируси, бактерии. Това, което се говори, е че така нареченото „тайно правителство”, ще се опита да намали броя на човечеството на 500 милиона, за да бъде то по-лесно за контрол. Ще има сблъсъци на две-три сили тук на Земята и една или две с космически произход.

Промените, които ще станат през 2012 година са свързани с разкриването  на факта, че човечеството е било поробено от, бих казала, буквално няколко човека; за намесата на злонамерени извънземни; за присъствието на същите много отдавна тук; за съвместната работа на „правителството” с тях и редица подобни в това отношения вести.

Финансовите структури продължават да рухват, това също ще бъде оповестено официално през 2012 година. Може да има и разкриване на живота извън Земята, разкриването на манипулациите с хората, разкриването на това, че хората започнаха да се осъзнават в голям процент; разкриването как са били подтиснати техните функции по Божие предназначение.

 

Като цяло каква ще бъде годината за България?

Годината, като цяло за България, ще е и разрушителна и опустошителна и продажническа по отношение на политици и в същото време ще се характеризира със събуждане на народа, протести. Възможно е падане на правителството още през първата половина на годината.

 

А кой ще дойде на мястото на това правителство, според Вас?

Не смея да кажа. Възможно е да е жена.

 

Меглена Кунева ли визирате? Тя ще направи ли нова партия?

Партиите драстично ще бъдат намалени като бройка, като капацитет. Не бих казала, обаче, че жената, която ще ни управлява е Меглена Кунева. И при президентската двойка ще има промяна.

 

Конкретно в България очакват ли се катаклизми?

Какъв по-голям катаклизъм от присъствието на Шеврон в България. Какъв по-голям катаклизъм от този сценарий с шистовия газ, дето го няма.

Но трябва да кажа, че колкото и апокалиптично да изглежда всичко, толкова е и добра тенденцията за промяна към новата епоха, към златната епоха, защото в извънземието има летателни кораби, които само с едно мръдване на един лъч могат да неутрализират болните мозъци, желаещи да ликвидират Земята и човечеството.

 

В Ловеч започна производство на  китайски автомобили. Доколко ще бъде успешно то през 2012 г.?

Тепърва китайската промишленост ще се налага не само тук. Русия, Китай, Япония и Бразилия ще станат водещи на световно ниво. Ще има много добра тенденция за развитие на китайското производство.

 

Ще продължи ли спадът на имотния пазар у нас?

Смятам, че след около две години ще настъпи стабилизиране, защото предполагам, че тепърва ще има разкритие на нова валута. Най –вероятно новата валута ще е свързана с юана (Юанът е официалната валута на Китай – бел.ред.)

 

2011 година съотнесена спрямо 2012 г., коя ще бъде по-трудна в икономически план?

2012 година ще бъде най-трудната година, защото всички тези промени налагат разместване в пластовете. Водят се някакви климатични и апокалиптични битки – земетресения, образуване на цунами, тежки заболявания. Не изключвам и използването на бактериологично оръжие над Китай или другаде.

 

Ще бъде ли открито лекарство срещу СПИН?

Лекарство има, но тайните служби го пазят. Има, защото СПИН-а е създаден с цел избиване на човечеството, но има създаден серум, който лекува болестта.

 

Ще е ли успешна Олимпиадата в Лондон за българските спортисти?

Не, тя ще е много тежка и тогава ще се развият най-тежките събития на Земното кълбо.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня

    2 0 Отговор
    Тая ще и последва сблъсък ако не дойдат извънземните :D Весело посрещане на Новата Година и да не ви пука... :)
  • 2 guest

    3 0 Отговор
    Тая да вземе да се застреля с нейните глупости. Маговете са по-големи лъжци дори от управляващите. Как може да разваляте сайта с подобна помия!
  • 3 Зорница Кръстева

    1 1 Отговор
    10. Да няма сред тебе някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, нито един прорицател, окултист, гадател или магьосник,
    11. никакъв чародей, запитвач на зли духове, врач или човек, който извиква духове на мъртви;
    12. защото всеки, който прави тези дела, е омразен на Господа и поради тези мерзости Господ, твоят Бог, изгонва тези народи пред тебе
    Библията

    Бог мрази греха на окултизма и хората, които се занимават с тази мерзост стоят под проклятие!
  • 4 куку

    2 0 Отговор
    Те извънземните са я превзели тая.
  • 5 веве

    1 0 Отговор
    Поредната изкукуригала леличка
  • 6 лол

    1 0 Отговор
    до зорница,ти не си разбрала че ншма господ ,колко време ти трябва,и престани да цитираш тази безмислена книга,измислена и натресена от цурквата,нанесла е огромни поруйения на хората
  • 7 Георги Георгиев

    1 0 Отговор
    Докато има джорналя да им дават гласност, все така ще е, все разни умници ще се гаврят, а джорналята ще правят сензации...
  • 8 Георги Георгиев

    1 0 Отговор
    Тая от всичко разбира ега ти.
  • 9 джорнал

    1 0 Отговор
    Докато има кой да ги чете, ще се четат. Кво е виновна ракията, че се напиват с нея?
  • 10 Нико

    0 0 Отговор
    МАГ СЕЛЕНА: НИТО БОЙКО, НИТО ПЪК ТАТЯНА ЩЕ СТАНАТ КМЕТОВЕ НА СОФИЯ. 3 октомври 2005, 11:33
  • 11 гост

    1 0 Отговор
    Мале мале как може да има толкова мъка на тоя свят бе !!! Тая да я пратат на заточение в камбоджа !!!! Ужас опазил ни БОГ от такива грешки на природата!!!!!!!
  • 12 ееее

    2 0 Отговор
    ти къде си била до сега ве ,че сега ще правиш тези велики открития
  • 13 Тошко Станчев

    2 0 Отговор
    Докога ще ни натрапвате разни измислени герои....окултисти,гадатели и други природни недоразумения .....,аман то не е телевизия,вестници,а сега и в нета.
  • 14 Милен Младенов

    1 0 Отговор
    Амън от промиване на мозъци.... а поне 2012 да е разрушителна в това отношение и тоя сляп и глух народ осъзнае колко са му промили мозъка....
    Наздраве и весело посрещане на новата 2012 година на всички. Нека е каквато се получи, каквато си я направим ние и все пак на всеки да се сбъднат мечтите... :) Веслео посрещане!
  • 15 Дилян Василев

    1 0 Отговор
  • 16 някой си

    1 0 Отговор
    станишев колко пари даде на тая жена да говори такива глупости.
  • 17 MAG 6I6O ME6O

    1 0 Отговор
    OT 6-TIA VUPROS NATAM VKLIU4ITELNO DO KRAQ SAMO KATO 4ETA OTGOVORITE NA VUPROSITE I UMIRAM OT SMQH.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 асдфг

    0 0 Отговор
    http://www.ivanstamenov.com/forum/index.php?topic=525.0
  • 20 da si ba kasmeta

    0 0 Отговор
    nemoga da razbera kakva e ideqta na vs teq gluposti det se izpisaha za krai na sveta? da nalagat nqkakva psihoza na toq narod za6tot si nqmame dr griji !!! emi da mu ... maikata ako 6te svur6va sveta 6te svur6i i tva e .kvo tolkova ima da go obsujdat
  • 21 Аертон Сенна

    1 0 Отговор
    Давайте го по-ведро с повече усмивки и положителна енергия и всичко ще е ОК :)
  • 22 Православен

    1 0 Отговор
    Такива гадатели са ги изгаряли през средновековието на клада........
  • 23 Маг ВСЕЛЕНА

    1 0 Отговор
    Драга ми, Селена, след като си се титуловала Маг не може да използваш терминология от рода на "Може да има", "Възможно е", "Не смея да кажа", "Най –вероятно" и т.н. За един Маг нещата би трябвало да са ясни и конкретни, а не да са хипотетични (проба-грешка)!!! В противен случай догадките са чиста проба шалатания...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гост

    1 0 Отговор
    Шарлатанска работа ..............................
  • 27 гостенин

    1 0 Отговор
    За слепите и невежите е "Шарлатанска работа".За програмираните мозъци,които не допускат в себе си нищо различно от това,което виждат и пипат отново е "Шарлатанска работа".
  • 28 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Като гледам визията на МАГ-ВСЕЛЕНА,с толкова убедително лице,
    си мисля:Тая да не земе да познае,че езък за имотите.Ч.Н.Г.
  • 29 tany

    1 0 Отговор
    Като видя нещо такова се питам :Защо няма бутон "НЕ харесвам ", а само "Харесва ми " ?
  • 30 vankuvar

    0 0 Отговор
    samo pla6ite horata.ne trqbva da se poblikuvat statii na takiva kato tazi
  • 31 -----$$

    0 0 Отговор
    всеки луд с номера си