Отидете към основна версия

4 050 9

Уволниха красавица от Playboy Club заради секс с женен милионер (СНИМКИ)

  • момиче-
  • уволнена-
  • афера-
  • женан мъж-
  • член на клуб-
  • playboy club-
  • връзка-
  • любовник-
  • виктория джек

Животът не е приказка. Понякога той е дори по-жесток, отколкото можем да си представим. Поредното доказателство за това идва, е една истинска история, която идва от Обединеното кралство. В нея се разказва за обикновено работещо момиче и богат бизнесмен и тяхната "любовна история", завършила по доста неприятен за девойката начин, различен от финалите, които сме свикнали да виждаме в сапунените сериали или приказките.

25-годишната Виктория Джек твърди, че е била уволнена от лондонския Playboy Club, след като ръководството разбрало за връзката й с един от клиентите на клуба — влиятелен и много богат бизнесмен, който освен това бил и женен, пише в. Sun.

Богатият британец се увлякъл по момичето, още първият път, когато я видял в клуба, където тя работела като крупие. Той постоянно ѝ досаждал, пращал ѝ съобщения на телефона с предложения за секс и срещи. Нещата ескалирали, когато мъжът един ден се появил пред дома ѝ. Това била капката, след която Виктория решила, че повече не може да пренебрегва ухажора си и склонила да излезе с него на среща.

Фенът на момичето се оказал един от най-богатите и влиятелни хора във Великобритания, но мъжът пропуснал да спомене дребната подробност, че е женен.

След тази първа среща, двамата започнали да излизат, прекарвайки времето си в едни от най-луксозните хотели. Мъжът отрупвал със скъпи подаръци своята любовница и я водел на екзотични пътешествия.

Романсът между тях приключил, когато работодателите на момичето научили за връзката на Виктория и милионера.

Двамата били видени заедно в Colony Club, конкурент на Playboy Club, след което шефовете на Виктория ѝ съобщили, че тя е уволнена, тъй като грубо е нарушила политиката на Playboy Club, престъпвайки правилата за благоприличие и професионална етика, които не допускат служители да се впускат в афери и връзки с клиенти, още повече, когато тези клиенти са женени.

Ситуацията вероятно щяла да се реши без много шум и проблеми ако любовчията не бил забравил да спомене на момичето за своя семеен статус.

След всичко случило се, Виктория разговаряла с богатия си любовник, който обаче, не пожелал да продължи връзката си с нея. Явно уплашен от надигащия се скандал, той я посъветвал да го остави на мира и да си намери мъж на нейните години.

"Разстроена съм, преживях толкова много. Беше ми много трудно и бях съсипана, че загубих работата си, но това, че загубих него бе още по-съкрушително и тежко за мен", разказва Виктория пред британския вестник.

"Чувствах, че тази връзка може и да има бъдеще. Мислех си, че е порядъчен човек. Заради него загубих всичко. Ако знаех още в самото начало, че е женен, никога нямаше да припаря до него, никога нямаше да се съглася да се видим", разказва още Виктория Джек.

"Сега ми се иска той никога да не ме беше доближавал, защото нямаше да съм в положението, в което се намирам в момента", споделя огорчената жена.

Виктория признава, че се е почувствала ужасно от всичко случило се, завършило толкова несправедливо за нея. Младата жена се оказала единствената потърпевша накрая — без работа, без мъжа, в когото била започнала да се влюбва и с накърнено самочувствие и репутация.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини