Отидете към основна версия

21 362 10

Секс в движещ се автомобил доведе до голямо ПТП (ВИДЕО)

  • секс-
  • автомобил-
  • катастрова-
  • движение-
  • град киров-
  • орална любов

Двама мъже и една жена избраха най-неподходящото, опасно и нелепо място да правят секс

В руския град Киров е станал пътен инцидент при доста необичайни обстоятелства. Автомобил, шофиран от мъж, спретнал си тройка по време по време на движение, бе участник в катастрофа, пише руският сайт "Блокнот".

Необичайната катастрофа се е случила, след като двама мъже и една жена се напили в гаража и решили да правят любов. Девойката била склонна на тройка, но категорично отказала да прави секс в гаража. Така, в замъглените им от алкохол мозъци, се родила най-нелепата, неподходяща и опасна идея за мястото, на което да си спретнат оргия — движещ се автомобил.

Нелогичното им и откровено глупаво решение, довело до сериозно пътно произшествие, пишат местните медии.

Въпреки това те все пак се оказали в колата. От запис на камерата се чува как един от мъжете си иска орална любов по време на движение. Няколко секунди по-късно, на "Октябрьски проспект", станал сблъсък с участието на техния автомобил.

По ирония на съдбата в единия от ударените автомобили се намирали активисти от организацията "Ночной патруль" - гражданско движение, което помага на полицията да се справя с безобразията на пътя. В ПТП-то пострадало и такси.

След катастрофата водачът, предизвикал катастрофата, се опитал да избяга, но бил задържан от активистите, съобщи "Первый городской канал в Кирове". .

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини