Отидете към основна версия

4 328 15

Астроном разкри: Кадрите от кацането на Луната са заснети на Хаваите и в Невада

  • луната-
  • астрономия-
  • хаваи-
  • лас вегас-
  • невада

Астроном разкри дълго пазената тайна за кацането на Луната

Британският астроном Дейвид Брайънт от дълго време събира доказателства, с които да докаже, че така наречената "лунна мисия " на НАСА е фалшива и че всички тези стъпки, "направени на Луната" са заснети на Земята.

Докато е събирал доказателствата, експертът е интервюирал 14 астронавти, за които се твърди, че са участвали в космическата програма "Аполо" през 1963-1972 г. и е установил, че свидетелствата на предполагаемите астронавти относно пътуването до Луната значително се разминават в детайлите, подробностите не съвпадат, или иначе казано - тези хора просто лъжат.

Сега упоритият изследовател твърди, че е намерил потулените места, където американците са заснели своето триумфално "кацане". Дейвид е сигурен, че на висок хълм в близост до вулкана Мауна Кеа в Хавай, определени ракурси подозрително наподобяват планината Таурус на Луната, която може да се види на видеото на НАСА от 1972 година.

Също така огромен кратер в соленото езеро Грум в южната част на Невада, останало след тестването на ядрени оръжия, изглежда просто точно като лунен кратер на известния запис.

Според британеца, тези обекти са заснети от кинооператори, тайно наети от Националната космическа агенция на САЩ, под различен ъгъл, но въпреки това визуалната прилика на земните релефи с тези, за които се твърди, че са били снимани на единственият естествен спътник на нашата планета, не може да се отрече.

Брайънт отива още далеч и предполага, че американците действително може да са направили един полет до Луната, но там са срещнали извънземни, които забранили на земляните да се върнат пак на Луната. След тази нещастна случка НАСА е трябвало да прибегне до измама. Според астронома, и американските, и съветските учени, добре знаели, че Луната е населена от интелигентни същества, но Съединените щати все пак кацнали там.

СССР обаче, били по-умни и не изпратили астронавтите си на такава рискована мисия. До каква степен тези предположения са верни, британецът все още не определя, защото все още търси допълнителни и по-конкретни доказателства.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини