Отидете към основна версия

26 909 22

Вечно млада синоптичка изуми света (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • синоптичка-
  • младост-
  • вечно млада-
  • младолика-
  • китайка-
  • изумителна-
  • непроменена

Красотата й сякаш не е подвластна на времето

Всички остаряваме. Независимо какво правим, за да забавим времето, в опита си да останем млади по-дълго, старостта неизбежно идва. С всеки отминал рожден ден ние остаряваме. При повечето хора това се забелязва силно, докато при други — следите на времето се запечатват по-бавно върху лицата им и те изглеждат млади за по-дълго. Всеки има поне един такъв младолик познат или близък, който сякаш годините са пощадили. Но как?

Именно този въпрос си задават интернет потребителите за 44-годишната синоптичка Ян Дан, която вече 22 години съобщава прогнозата за времето по китайския държавен телевизионен канал CCTV.

"Израснахме с нейните прогнози. Защо ние сме по-възрастни, а тя изглежда така, сякаш е замръзнала във времето?", се питат учудени потребители в мрежата, гледайки 44-годишна водеща, който работи в телевизията от 1996 г. насам.

Някои са на мнение, че азиатците и остаряването са несъвместими понятия, като тази теза е подкрепена от редица доказателства.

Често в мрежата се появяват снимки на удивително младолики мъже и жени от азиатските държави, които изумяват света. Но 44-годишната китайка Ян Дан успя да изуми дори сънародниците си.

Изминали са 22 години откакто тя се появява за пръв път в ефира на държавната телевизия през 1996 г., за да съобщи прогнозата за времето. Днес, тя продължава да информира жителите на Китай за метеорологичните условия в страната от ефира на същата телевизия, а изумителното в случая е, че тя сякаш не е остаряла дори с минута, камо ли с 22 години.

Явно китайката знае тайната на вечната младост и това стана очевидно, след като CCTV направи компилация от появите на Ян Дан на екрана през тези 22 години, включвайки и кадри от нейните първи предавания. Повод за създаването и пускането на клипа бе Международния ден на жената.

Видеото бе публикувано в популярната китайска социална мрежа Weibo и събра хиляди възторжени коментари.

"Мнозина са израснали с прогнозите за времето, обявявани от Ян, защо ние сме по-възрастни, а тя напротив, сякаш не се е изменила?", недоумяват потребителите.

Някои дори предполагат, че всички тези кадри са снимани в един ден: "Не може човек да не се промени изобщо за 22 години!"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини