Отидете към основна версия

5 828 12

Малка розова бележка върна вярата на жените в българските мъже (СНИМКИ)

  • бележка-
  • романтика-
  • автомобил-
  • запознанство-
  • романтичен жест-
  • младост 1-
  • чужденка-
  • младеж

Милото послание е било оставено върху кола на момиче в кв. "Младост 1"

Снимка: shutterstock

Столичанка попадна на нещо любопитно в столичния квартал "Младост 1" и побърза да го снима, за да качи снимките в социалната мрежа. На тях се вижда малка розова бележка, залепена на стъклото на автомобил и бонбон, сложен на дръжката на колата.

По-интересно е какво е написано върху листчето. От него става ясно, че по време на големите снегове момче е опитало да помогне на момиче (според бележката - гъркиня), да се справи с трудна ситуация, причинена от тоновете сняг. Явно до запознанство не се е стигнало, но срещата трябва да се е запечатала в съзнанието на момчето.

Асен, както пише, че е името на столичния Ромео, явно до такава степен е бил пленен от чужденката, че от тогава до сега е мислил за нея. Дали преди това не е имал удобен случай или възможност, или пък за пръв път засича автомобила от онзи снежен ден насам... или пък просто се е стеснявал, но Асен чак сега се решил да сподели мислите и чувствата си с нея.

Бележката е подписана с "Твой познат от снега".

А на дръжката на шофьорската врата е поставен бонбон, върху който романтикът е написал: Твой Асен.

Независимо каква е предисторията, самата постъпка на мъжа шашна потребителите на социалните мрежи, които побързаха да харесат и коментират поста.

Разбира се коментарите, които потребителите на социалната мрежа оставят под снимките са най-разнообразни и пъстри. За някои постъпката на Асен е много мила и "сладка", други пък откровено го обявяват за "мюхльо", а според трети той явно отдавна не е правил секс. Много от хората също така са коментирали и момичето, публикувало снимките.

Независимо от характера на реакциите, малката розова бележка, залепена на стъклото на автомобила, разбуди членовете на Facebook групата и предизвика сериозна активност. Само за ден публикацията събра нас 1300 реакции, беше препубликувана 28 пъти, а коментарите отдолу сякаш нямат край.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини