Отидете към основна версия

11 747 7

Златка разваля годежа с Георги

  • мма боец-
  • златка райкова-
  • георги валентинов-
  • годеж-
  • като две капки вода-
  • русата златка

Георги Валентинов направи отчаян опит да спечели любимата си обратно

Плеймейтката Златка Райкова е развалила годежа с ММА боеца Георги Валентинов, който се случи пред очите на цяла България в "Като две капки вода", съобщи "Галерия".

Според близки на блондинката, двамата с боеца не били заедно от вече близо месец, а предложението за брак било отчаян опит от страна на Георги да си я върне обратно. Русата Златка приела от неудобство, защото не искала да унижи ММА боеца в най-гледаното време на Нова телевизия. След края на шоуто обаче плеймейтката му обяснила, че всъщност няма да се женят.

Това обяснява и странното ѝ поведение преди и след предложението. Блондинката не само не се зарадва при вида на пръстена, но и първоначалният ѝ отговор беше ясно и категорично "Не". Едва след като Георги си повтори въпроса, Злати сякаш осъзна какво би му причинила с отказа си и колко ще повреди на имиджа си пред публиката.

Макар до момента да е сред фаворитите в "Капките", състрадателните фенове биха я разкъсали на парчета, ако беше унижила в ефир ММА боеца.

Ситуацията преди предложението на Георги също потвърди, че на Златка въобще не ѝ е до сватба или годеж. На импровизирания от Рачков кастинг на сцената, Злати трябваше да си избере годеник.

"Не избирам никого поради простата причина, че не искам да се омъжвам", категорична бе плеймейтката. Едва няколко минути след това ѝ се наложи да го играе щастливо сгодена.

"Истината е, че Георги планираше да ѝ предложи още преди месец, малко след като тя го заряза. После му дойде романтичната идея за "Капките" и се свърза с всичките ѝ приятели и близки, за да подготви голяма изненада. Изръси се 5 бона за пръстена.", разказват приятели на Злати.

Неслучайно в публиката по време на лайфа бяха най-добрите ѝ приятели и семейството ѝ. Въпреки подготовката и уникалното предложение за брак, дори на зрителите направи впечатление обърканите чувства в очите на плеймейтката.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини