Last news in Fakti

24 Март, 2018 18:28 8 419 7

Първи скандал между Златка и Георги след годежа в "Като две капки вода"

  • златка райкова-
  • георги валентинов-
  • мма боец-
  • като две капки вода-
  • русата златка-
  • годеж

Двойката се чуди как ще организира сватбата и ще събере всичките си гости

Златка Райкова и годеникът ѝ най-вероятно ще вдигнат сватба на Южното Черноморие още това лято, прогнозират приятели на русата изкусителка. Русата Златка получи предложение за брак пред над 1 милион зрители в шоуто „Като две капки вода”. Сега, освен че се готви за новите си превъплъщения в предаването, тя трескаво обикаля сватбени агенции, които да ѝ помогнат с организацията на грандиозното събитие, пише „Уикенд“.

На този етап прясно сгодените Златка и Георги все още обсъждат мястото и датата на събитието, като искат да си кажат "Да" до края на това лято. Не можели да решат къде точно ще се случи това.

Бъдещата булка мечтаела за ритуал на плажа. Близки очакват сватбата да се състои в любимия ѝ Слънчев бряг, където двойката от години прекарва почти всяко лято. Напоследък обаче място за звездни сватби е и Царево.

Щастливото събитие изисква доста сериозна организация, тъй като Златка мечтаела цялото ѝ семейство да е с нея в най-щастливия ден в живота ѝ. Роднините ѝ обаче са разпилени по земното кълбо. За годежа годеникът ѝ успял да осигури само присъствието на баща ѝ, който се прибра в България специално за да даде ръката на дъщеря си. Човекът живее в Испания вече близо 20 години. Майката на Злати пък е в Ирландия заедно с втория си съпруг, а едната ѝ баба е в Атина.

„До лятото сигурно ще успеят да се организират и да си дойдат, за да заведат Злати пред олтара”, убедени са приятели на плеймейтката, която не спира да изумява публиката на „Като две капки вода” с неподоризани таланти.

Двамата с Георги искали да направят скромна сватба в тесен семеен кръг, но като започнали да готвят списъка с гостите, той веднага ударил 100 души и продължавал да расте. „Злати кани по 30 души само на рождените си дни, какво остава за сватба?”, запознати са с детайлите близки на русата Златка.

Те очакват сватбата ѝ да се превърне в светското събитие на лятото. Говори се, че сватбените агенции вече наддават коя да организира празника. За момента бъдещата булка се срещала в всички наред, но не било изключено накрая да реши сама да свърши цялата работа, за да спести пари.

Преди години Златка имаше собствена сватбена агенция, но тя фалира още пред 2011-а. Това най-вероятно няма да попречи на бъдещата булка да подходи прагматично и да организира собствената си сватба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асенчо цигането

    19 2 Отговор
    Бъдещата булка честна ли е...............

    Коментиран от #6

  • 2 Камагра

    18 1 Отговор
    Този Георги не е лошо да покопа малко а ? Тази физиономия си плаче за ватенка и кирка, половината негови набори са така
  • 3 МММ

    12 6 Отговор
    Благодаря за информацията. Бях много притеснен , сега ще спя спокойно.
  • 4 НОВИЧОК

    7 1 Отговор
    Та тая нямаше ли сватбена агенция Събинче?
    Пфу каквито са ни журналистите такива са ни и звездите пълен Т...К
    Поне арменеца си напрай реклама „над 1милон зрители” АЙ стига хааха
  • 5 vasik atanasova

    7 1 Отговор
    постановки
    за вдигане на рейтинга на предаването
    и двама си подхождат обаче
    грозни и прости
  • 6 Иво

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Асенчо цигането":

    А ти
  • 7 незнайко

    2 1 Отговор
    МЕДИЙНАТА БУЛКА, така ще бъде запомнена !!! Това са целели с целия този фурор !!! По интересно е, кога ще бъде раздялата !!!