Last news in Fakti

29 Март, 2018 10:22 11 740 7

Златка разваля годежа с Георги

  • мма боец-
  • златка райкова-
  • георги валентинов-
  • годеж-
  • като две капки вода-
  • русата златка

Георги Валентинов направи отчаян опит да спечели любимата си обратно

Плеймейтката Златка Райкова е развалила годежа с ММА боеца Георги Валентинов, който се случи пред очите на цяла България в "Като две капки вода", съобщи "Галерия".

Според близки на блондинката, двамата с боеца не били заедно от вече близо месец, а предложението за брак било отчаян опит от страна на Георги да си я върне обратно. Русата Златка приела от неудобство, защото не искала да унижи ММА боеца в най-гледаното време на Нова телевизия. След края на шоуто обаче плеймейтката му обяснила, че всъщност няма да се женят.

Това обяснява и странното ѝ поведение преди и след предложението. Блондинката не само не се зарадва при вида на пръстена, но и първоначалният ѝ отговор беше ясно и категорично "Не". Едва след като Георги си повтори въпроса, Злати сякаш осъзна какво би му причинила с отказа си и колко ще повреди на имиджа си пред публиката.

Макар до момента да е сред фаворитите в "Капките", състрадателните фенове биха я разкъсали на парчета, ако беше унижила в ефир ММА боеца.

Ситуацията преди предложението на Георги също потвърди, че на Златка въобще не ѝ е до сватба или годеж. На импровизирания от Рачков кастинг на сцената, Злати трябваше да си избере годеник.

"Не избирам никого поради простата причина, че не искам да се омъжвам", категорична бе плеймейтката. Едва няколко минути след това ѝ се наложи да го играе щастливо сгодена.

"Истината е, че Георги планираше да ѝ предложи още преди месец, малко след като тя го заряза. После му дойде романтичната идея за "Капките" и се свърза с всичките ѝ приятели и близки, за да подготви голяма изненада. Изръси се 5 бона за пръстена.", разказват приятели на Злати.

Неслучайно в публиката по време на лайфа бяха най-добрите ѝ приятели и семейството ѝ. Въпреки подготовката и уникалното предложение за брак, дори на зрителите направи впечатление обърканите чувства в очите на плеймейтката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    8 1 Отговор
    кАжи честно
  • 2 Драго Модев Джендера

    23 4 Отговор
    Тая си е боклук като всички други плеймейтки, ще забие някой паралия като гущеров и тогава ще е доволна таз пръдня
  • 3 гост

    18 2 Отговор
    Е тя търси правилния милионер, 5 бона за пръстен са малко, поне да са 50, 150бона, та после да може да си го осребри след 1,2 години съвместно съжителство с дебеличък и мазен чиче. Това момче не мож' я задържа без пари и ежемесечни екзотични почивки.
  • 4 месара

    12 2 Отговор
    е вие какво очаквате, да има сватба ли? друго си е да те барат мазни чичковци с дебели портфейли, и въобще, защо се обръща внимание на тия плей, миски, чалгарки, и всякаква измет?!
  • 5 мераклията

    5 1 Отговор
    Браво Злате...........сега поне пак имам шанс.
  • 6 незнайко

    4 0 Отговор
    Нас какво ни интересуват тези откачалки ??? И тя и той нямат много мозък в главите си !!! Ако на сцената не се изложиха, то сега е още по зле !!!
  • 7 MT Гонтан

    3 1 Отговор
    Да си мммееец в бг = мнооо ограничен , плиткоумен , комплексар . С тия псевдо мемемемейци , увреждат сериозно имиджа на този спорт . Не съм виджал такива мънкащи , и прости хора които не могат две думи да свържат на кръст , нито Бадр Хари , нито Овъриийм , Емелианенко са такива като наште кратуни , и тоя на златка е същия мишок