Отидете към основна версия

8 077 16

Секси полицайка захвърли униформата и нагази в света на садо-мазото (СНИМКИ)

  • полицайка-
  • униформа-
  • садо-мазо-
  • нетрадиционeн секс

29-годишна германска полицайка смени униформата с латексови дрехи. Младата дама от Дуисбург, Северен Рейн-Вестфалия, имала много успешна кариера. На 20 години вече била комисар, но един ден решила да зареже всичко и да нагази в света на нетрадиционните сексуални отношения.

На новото си работно място, където управлява собствена секс тъмница, всички я познават като Калея Токсик, съобщава Daily Star.

Колегите й от полицията започнали да шушукат зад гърба й, след като увеличила гръдната си обиколка и започнала да качва в социалната мрежа снимки, на които позира в предизвикателни дрехи. Първоначално 29-годишната германка се примирявала с укорителните погледи. Но всичко се променило, след като една вечер приятелка я поканила на фетиш парти. Там Калея веднага разбрала, че това е нещото, което й е липсвало цял живот.

Въпреки че до този момент се занимавала само с разследване на престъпления от сексуален характер, в свободното си време започнала да участва в ролеви игри. През деня била порядъчна полицайка, а през нощта се превръщала в господарка в латексов костюм.

Младата жена признава, че нетрадиционният секс винаги я е привличал като магнит, но в същото време искала да има интересна работа. Разследването на сексуални престъпления само засилило желанието й да експериментира в тази област.

Известно време Калея водела двойствен живот, но колегите й бързо научили за увлеченията й. Наложило се да подаде оставка. Сега ръководи своя секс тъмница, в която приема клиенти.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини