Отидете към основна версия

10 944 16

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)

  • кариби-
  • космически кораб-
  • нло-
  • извънземни-
  • корабукрошение-
  • откритие-
  • потънали кораби-
  • бермудски триъгълник-
  • наса-
  • гордън купър-
  • даръл миклос

Откритието е направено с помощта на карти, създаден и от бившия астронавт от НАСА Гордън Купър

Снимка: Discovery Channel

Древен извънземен кораб лежи на дъното на океана под тайнствения Бермудски триъгълник. Поне така твърди изследовател, който от години преследва извънземни, дошли на нашата планета.

В предаването Cooper's Treasure, излъчвано от телевизионния канал Discovery, изследователят Даръл Миклос, който е направил "удивителното" откритие, заявява, че извънземните може да са кацнали на Земята преди векове с помощта на "космически кораб", намиращ се под Бермудския триъгълник.

Той и екипът му са използвали тайни карти, създадени от бившия астронавт на НАСА Гордън Купър през 60-те години, за да открият катастрофиралия космически кораб на Карибите.

Ловецът на съкровища от години се занимава с търсенето на потънали кораби в Карибско море, но този път се натъкнал на странен обект, покрит с корали. Той го определя като „космически кораб“, защото не прилича на нищо, създадено от хората.

"Бяхме на Бахамите и търсехме мястото, където е корабокруширал британски кораб, свързан с легендарният мореплавател сър Франсис Дрейк", обяснява Миклос пред Daily Mail.

Миклос вярва, че неизвестното досега място е първото доказателство за извънземно посещение на Земята преди стотици години.

"Опитвах се да идентифицирам корабокруширалия кораб чрез един от аномалните показатели в графиките на Гордън, когато забелязах нещо, което ме шокира. Това беше форма, различна от всичко, което някога съм виждал при корабокрушения и със сигурност беше нещо съвсем различно от всичко, сътворено от природата", разказва изследователят.

„Подобно нещо никога не съм виждал. От отвесните скали стърчаха 15 образования, всяко с големина на военна пушка. То не приличаше на нищо, което някога съм виждал на база на моя опит, а имам дългогодишен опит в това. Виждал съм много потънали кораби, но този не прилича на никой от тях. Засега не ми се искам да се впускам в категорични заключения, докато не събера солидни доказателства“, коментира той.

"Гордън вярваше в извънземни, както и че тези посетители от други планети са идвали на Земята и по-конкретно, че много от тези неща са се приземили именно в тази част на света", казва още Миклос.

Районът, известен още като "Дяволският триъгълник", се простира на около 1,3 милиона километра и е в центъра на редица мистериозни изчезвания на самолети и кораби.

Ако се съди по подводната растителност, покрила находката, тя може да е на хиляди години. Учените са удивени и от факта, че заради силното магнитно поле, обикновено не може да се види растителност в Бермудския триъгълник. Тук обаче е точно обратното — корали покриват площ от 100 квадратни метра.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини